25.11.12

12 μήνες φυλακή στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού R Channel

Σε 12 μήνες φυλάκιση για αντίσταση κατά της αρχής καταδικάστηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο Ροδόπης, ο ιδιοκτήτης του R Channel Γιώργος Μαλούσης, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με τους δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ, όταν πήγαν για έλεγχο στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.
Στην διάρκεια της δίκης, όπου η πρόταση του εισαγγελέα ήταν για 18 μήνες φυλάκιση, οι μάρτυρες κατηγορίας περιέγραψαν την απρόκλητη συμπεριφορά του ελεγχόμενου και την αντίστασή του να αποφύγει το έλεγχο.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίσθηκε ότι δεν επρόκειτο για οικονομικά στοιχεία που ήθελε να αποκρύψει αλλά για τα απομνημονεύματά του στα οποία δεν ήθελε να έχει πρόσβαση κανένας και θα βγουν μετά τον θάνατό του!!!
Να σημειωθεί πως η ποινή του Γιώργου Μαλούση, είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/11/12 02:06

    Ο γιός της Μανωλιά εφοριακός άνοιξε τον δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/12 08:33

      Και πού είσαι ακόμα!!!!

      Θα τρίβουν τα μάτια τους οι Κομοτηναίοι!!!!!

      Ένθεν κακείθεν. ΜΕ εκπλήξεις για το ποιος θα καβαλήσει το άλογο τοπικά. Με ξεπεζεμένο το καλάμι λόγω ιδιοσυγκρασίας και ωριμότητας, αναγκαστικά με εντολή του λαού μας, κάποιος θα ιππεύσει "εκπροσωπικά" στα τοπικά μας πράγματα, αφού οι έλεγχοι θα τον διευκολύνουν καθαρίζοντας το τοπίο.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.