29.10.12

Βουλή Tours! Ποιος Θρακιώτης βουλευτής ταξίδεψε στον Καναδά;

Μπορεί πλέον οι τρεις στους τέσσερις Θρακιώτες να μην μπόρεσαν να κάνουν φέτος διακοπές, καθώς η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όλα τα νοικοκυριά, αλλά τα ταξιδάκια των βουλευτών συνεχίζονται! Τελευταίο «παράπτωμα» Θρακιώτη βουλευτή το ταξίδι του στον Καναδά.

Πρόκειται για τον βουλευτή Έβρου Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, ο οποίος μετά τις Βρυξέλλες, παραβρέθηκε, για μία εβδομάδα παρακαλώ, στο Κεμπέκ του Καναδά, μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους, ώστε να συμμετάσχουν στην 127η Συνέλευση Διακοινοβουλευτική Ένωση!!!
Για την ιστορία, στο ταξίδι στον Καναδά συμμετείχαν οι βουλευτές Γεώργιος Κωνσταντόπουλος (ΝΔ Πιερίας), Δημήτριος Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Β’ Αθηνών), Ιωάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ Αργολίδος) και Ραχήλ Μακρή (Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης). Να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος ήταν επικεφαλής της αποστολής!!!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/12 12:53

    lithikan ta problimata tis orestiadas mas.kai ftino petrelaio pleon kai i anergia stin orestiada tha pesei apo to 50% sto 5%.ena megalo bravo ston dermentzopoulo pou niazetai gia tin perioxi kai voithaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/12 20:07

    Να τα πληρωνουν με δικα τους λεφτα τα ταξιδια οι αναισθητοι!Τοσο μισθο παιρνουν..Ξεφτιλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/10/12 12:23

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑΑΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/12 14:22

    Πράγματι μεγάλος απατεώνας. Και αχόρταγος, τη κόρη του και τη γυναίκα του τις έχει βάλει σε 45 θέσεις μέχρι τώρα. Πόσο ακόμα θα τρων τα πολιτικά σιχάματα σε βάρος μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/12 22:45

    Τοσο μισος για τον Αλεκο.Αληθεια ποτε θα παρουν οι βουλευτες τα αναδρομικα.Αλεκο τι γινεται,πιεσε τον Σαμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/12 00:49

    Τα ταξιδάκια της Περιφέρειας στο Παρίσι με χίλιους μύριους δεν τα βλέπετε?
    Στην εποχή της κρίσης που εμεις μέχρι την Αλεξανδρούπολη δεν μπορούμε να πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.