4.10.12

Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Δράμας

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, κ. Μυστρίδη, σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας με θέμα την αντισεισμική προστασία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Χουβαρδάς, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, κ. Κοκολάκης,  εκπρόσωποι των δήμων Δράμας, Προσοτσάνης, Παρανεστίου και Κ. Νευροκοπίου, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής, του στρατού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, διευθυντές υπηρεσιών, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, και στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
Στόχος της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία και ο συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων, προκειμένου να υπάρξει η αποτελεσματικότερη δυνατή κινητοποίηση μετά από ενδεχόμενο σεισμό.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υποχρέωση των δήμων να καθορίσουν χώρους καταφυγής και συγκέντρωσης του πληθυσμού, καθώς και χώρους δημιουργίας καταυλισμών για τη φιλοξενία αστέγων σε περίπτωση σεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.