1.10.12

Ακόμη και με αναστολή λειτουργίας κινδυνεύει η πυροσβεστική υπηρεσία Ορεστιάδας

Τον κίνδυνο της έξωσης από το κτίριο που βρίσκεται σήμερα, αλλά ακόμα και το ενδεχόμενο της αναστολής της λειτουργίας και μεταφοράς της στο Διδυμότειχο, εκτιμά ότι θα αντιμετωπίσει άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, ο προϊστάμενος της στη Ορεστιάδα, Κώστας Κουκουλωμάτης, σύμφωνα με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Ορεστιάδας.

Λόγω της λήξης του συμβολαίου ενοικίασης του κτιρίου, τον περασμένο Αύγουστο αλλά και της αδυναμίας είσπραξης των ενοικίων των οκτώ τελευταίων μηνών από τους κληρονόμους του ιδιοκτήτη, καθώς δεν έχουν επιλυθεί τα κληρονομικά ζητήματα, ενδεχόμενα να μείνει «άστεγη» η υπηρεσία.
Σύμφωνα με τον κ. Κουκουλωμάτη όμως, δεν αποκλείεται, η ηγεσία του Σώματος να αναγκαστεί να στραφεί σε οικονομικότερες λύσεις, όπως η μεταφορά της υπηρεσίας στο Διδυμότειχο όπου το κτίριο είναι ιδιόκτητο. Ήδη από τον δήμο Ορεστιάδας ζητήθηκε η παραχώρηση κτιρίου, το οποίο όμως βρίσκεται σε τοπικό διαμέρισμα και δεν εξυπηρετεί την υπηρεσία, διευκρίνισε ο κ. Κουκουλωμάτης.
Παράλληλα, αναμένεται και η δρομολόγηση των ενεργειών του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της ΚΕΔ Αλεξανδρούπολης, που αφορούν στη διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού για εξεύρεση νέου κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.