29.10.12

Σύναψη συνεργασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με την Aegean

Την σύναψη συνεργασίας προβολής επιδιώκει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με την αεροπορική εταιρία Aegean κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί την Τρίτη κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Πολιτισμού – Τουρισμού της Περιφέρειας.

Η συνεργασία θα προβλέπει μειωμένες τιμές εισιτηρίων για όσους θα επισκέπτονται την Περιφέρεια αεροπορικώς μέσω Αλεξανδρούπολης και Καβάλας ενώ από πλευράς της η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια επιδοτώντας την τιμή εισιτηρίου.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη προσπάθεια υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την Σκύρο με πολύ θετικά αποτελέσματα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/10/12 13:35

    Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν 2 χρόνια με τη Ryan Air και τη γραμμή Φραγκφούρτη-Αλεξ/πολη που θα συνέδεε τη Θράκη με την Κεντρική Ευρώπη και που πήγε άπατη λόγω της αδράνειας των τοπικών αρχών...τώρα...καλά κρασιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.