1.10.12

30 μήνες φυλάκιση στον 35χρονο εφοριακό από την Κομοτηνή

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών για απάτη και παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης στον 35χρονο εφοριακό, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, να δέχεται «φακελάκι» των 50 ευρώ! Η ποινή είναι εξαγοράσιμη, προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ επίκειται και Ένορκη Διοικητική Εξέταση εναντίον του.

Ο 35χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του μία 39χρονη, που όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο, ο εφοριακός της ζήτησε «φακελάκι» 50 ευρώ, για να της χορηγήσει βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της.
Σε βάρος του εφοριακού κατέθεσαν στο δικαστήριο άλλα τρία άτομα που ισχυρίστηκαν ότι έδωσαν και αυτοί φακελάκι στον ίδιο εφοριακό για παρόμοιες υποθέσεις. Ο εφοριακός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας ότι ποτέ δε ζήτησε χρήματα ως φακελάκι.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/10/12 23:01

    Μήπως το πρόστιμο που του επιβλήθηκε το έχει ήδη στην άκρη από τα φακελλάκια που μάζευε?Τα συντρόφια τι λένε για την περίπτωσή του?Εντέλει στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν ηλικίες στις ρεμούλες.Μικροί,Μεγάλοι όλοι στο ίδιο το τσουβάλι!Τώρα που θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα και οι νεοφιλελεύθεροι θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/12 08:42

      Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι του ΠΑΣΟΚ και όλων των κομμάτων ειδικά στην εφορία είναι αγγελούδια. Η μονομερής πολιτικοποίηση εις βάρος του ΠΑΣΟΚ όμως δεν μπορεί παρά να ξυπνήσει συνειρμούς ... Σαλίκα. Του μόνου που καταδικάστηκε. Γιατί να μην τους πάρουμε έναν έναν τους δεξιούς λίγο πριν και τωρινούς ντόπιος πολιτικούς αστέρες. Ας κοπούν οι πούστικοι υπαινιγμοί από ένα περιστατικό που χαρακτηρίζει πρωτίστως τη βλακεία του νεοδιορισθέντος (!!!!) άπειρου να κλέψει.(Αυτός ο πρόσφατος διορισμός κι αν είναι σκανδαλάρα!!!) Θα ασχοληθεί κανείς με αυτό;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/12 11:50

      Και πως είπαμε ότι διορίστηκε το παληκάρι? Έγινε κάποιος ΑΣΕΠ πρόσφατα για το Οικονομικών? Και δεν ρωτάω με ειρωνεία, απορία έχω.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/12 00:11

    Ευτελές ποσό 30 ευρω ημερησίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/12 10:47

    Η οικογένεια αυτή θεωρούνταν και πιθανόν ακόμα να είναι ΣΧΕΤΙΚΑ ευπρεπής πολιτικά. ΚΑταλαβαίνουμε όλοι σε τι βούρκο ανέπτυξε η μαμά πολιτική δραστηριότητα και τι είδαν τα μάτια του παλικαριού για να έχει τέτοια αμελή συμπεριφορά. Πρωτίστως αμελή και δευτερευόντως επίορκη. Κανένα ελαφρυντικό αλλά ας έχουμε στο νου μας τι σιχαμερό δημοκρατικό βούρκο έχουμε φιλοτεχνήσει όλοι μας. ΚΑτανοώ τι ψυχολογία υπεροχής είχε το παιδάκι και πόσο ασφυκτιούσε στην κατά τις προσδοκίες του χαμηλά αμειβόμενη ψωροθέση του εφοριακού, όταν ΓΝΩΡΙΖΕ από πρωτο χέρι τι βολέματα είχε τόσες δεκαετίες κάθε καρυδιάς καρύδι στην πρωτόγονη κομμουνιστική διεφθαρμένη κοινωνία μας.

    Επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ και ΒΑΡΥΣ ΠΕΛΕΚΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/12 15:00

      Ευπρεπής είπες.Το τζάμπα, το ρουσφέτι, η αμάκα, η πινέζα, το βόλεμα η ειδικότητά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η κυρία έχασε την έδρα της την πρώτη φορά από κωλύματα που είχε από 50 θέσεις. Και προέκυψαν με την ψήφο μας 2 μουσουλμάνοι.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/12 13:15

    Ας είμαστε σοβαροί... από πότε η μίζα απέκτησε συγκεκριμένο χρώμα ρε παιδιά; Πάντα ήταν πολύχρωμη... και ενίοτε ενωτική!!!
    Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, λέει ο θυμόσοφος λαός.

    Υ.Γ.: Στο ζουμί τώρα, ο αντικαταστάτης του επίορκου εφοριακού (σύμφωνα και με την απόφαση του δικαστηρίου) έπρεπε ήδη να εργάζεται στη ΔΟΥ. Η 'Ενορκη Διοικητική Εξέταση μου θυμίζει τις εξεταστικές επιτροπές της βουλής.

    Δημήτριος Κουτσογιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/12 15:22

    να τον βαλουν με τους πακιστανους να παιζουν μπιριμπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/12 19:44

      μπα θα τους σουφρωσει κι αυτους

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/10/12 20:07

    Ρε παιδια στην Ελλαδα ζουμε , το παληκαρι θα πληρωσει ενα μεγαλο ποσο , θα γινει η εφεση , αθωος , και την επομενη μερα κανονικα στη δουλεια του . Ουτε γατα ουτε ζημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/10/12 10:00

    Μόνο για ΕΛΛΗΝΕΣ
    Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος
    Μην περιμένετε προκοπή απ΄ τα κόμματα της σαπίλας και της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/10/12 11:18

    Για ΟΛΟΥΣ:

    Χρυσή Αυγή για να ξεκάνουμε οριστικά τον τόπο μετά τη λαίλαπα της σαπίλας των αριστεροδεξιών που τόσα χρόνια εκπροσωπούσαν την "Μαφία του λαού".

    Αν νομίζετε ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τις αριστεροδεξιές ασχετίλες και λαμόγια και ψωνισμένους και σαλεμένους που τόσο καιρό είχαν μεταξύ τους ομερτά στην οποία ΟΛΟΙ συμμετείχαμε, τότε λαθέψατε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Χρυσή Αυγή. Δεν έχετε παρά να την ενισχύσετε. Ούτε καν σασπένς δεν θα έχει το παιχνίδι "Στηρίζω Χρυσή Αυγή - τι θα ... βγεί;". Αυτό που θα βγει θα είναι άχρηστα διδακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/12 02:59

    σιγα ρε παιδια, εφαγε το παιδι 4,5 χιλιαρικα προστιμο και χαστουκακι στο χερι να μην το ξανακανει. Ας μην ηταν η μανα του πολιτικος και θα σου ελεγα εγω τη ποινη θα ετρωγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.