21.9.12

Κρατάει την τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή, σε απόσταση αναπνοής ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση της Rass

Μπροστά, με βραχεία κεφαλή, βρίσκεται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», που κυκλοφορεί για πρώτη φορά αύριο, Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα:

Η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 24,2%, έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 9,3%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ, με 8,2%, συνεχίζοντας την πτωτική του πορεία σε σχέση ακόμα και με το σοκ των πρόσφατων εκλογών με 8,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,3%, η ΔΗΜΑΡ με 5,2%, το ΚΚΕ με 4,6%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,3% και η Δημιουργία Ξανά με 1,1%.
Η Αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 10,2%.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/12 21:15

    Γελάει ο κόσμος με την δημοσκόπηση της δεξιάς φυλλάδας "Παραπολιτικά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/12 01:17

      Καλά τα λες, αλλά και τον "προοδευτικό" χώρο της ραγιάδικης ψευτοκουλτούρας δεν τον βλέππω καλά.Βατερλώ η ΠΑΣΟΚΑΡΑ (διαλύεται ο εν λόγω κομματικός εμετός),η ΔΗΜΑΡ "σκίζει" και ο ΑΛΕΞΗΣ καβάλα στο άλογο για να πάρει την πρώτη θέση στις εκλογές (προσωπικά πιστέυω ότι η συγκυβέρνηση δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη.Μόνο που ο Αλέξης θυμήθηκε ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια και άρχισε τα νταλαβέρια με τις Τρόϊκες και το κεφάλαιο.Κατά τα λοιπά φταίει η δεξια φυλλάδα που στην τελική δεν είσαι υποχρεωμένος να την αγοράσεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/12 15:05

    Μη μαλώνετε ρε παιδιά. Εδώ άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πολλοί πιστεύουν στα ζώδια και τους εξωγήινους. 30000 λέει πήγαν να προσκυνήσουν στον τάφο του μοναχού Παίσιου. Υπάρχουν μεγάλες μερίδες πληθυσμού που πιστεύουν ότι ζει σαν υπερήρωας ο Λιαντίνης.

    Για να μην αναφερθώ στις αμόρφωτες φανατισμένες μάζες του Ισλάμ που βλέπετε τι αντιδράσεις έχουν για μια βιντεοσκοπημένη ασήμαντη μπούρδα.

    Και αναρωτιόμαστε πώς στα βαλκάνια της χωριαταρέικης ΕΛλάδας κάποια μερίδα πληθυσμού που πιέζεται η τσέπη του και είναι άσχετη με το τι σημαίνει "κόσμος", "παραγωγή", "λειτουργία", "σεβασμός", "αρχές" κτλ συγκυρικά δηλώνει ψηφοφόρος των Χρυσαυγιτών και του Τσίπρα;;;

    Εδώ έγινε ο Σαμαράς πρωθυπουργός, τι παράξενο έχει ο σημερινή - και μόνο - πρότίμηση σε κάθετι άσχετο και επικίνδυνο που βγήκε από τον κάδο απορριμμάτων και το παίζει πολιτικό κόμμα με επιρροή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/12 21:17

      Ξέχασες(?) όμως να κάνεις την πρότασή σου για την σωτηρία μας μετά από τόσο θάψιμο και κράξιμο για την((χωριαταρέικη ΕΛλάδα)).Ποιόν ή ποιούς προτείνεις εσύ ο περισπούδαστος και είρωνας όλων των χωριαταρέων?

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.