21.9.12

Η ΝΔ ... επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, σχετικά με την επιχειρηματολογία που ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα στελέχη του να αναπτύσσουν, για την γενική απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου. Διαβάζοντας την θα καταλάβετε ότι βρίσκονται και πάλι στην … επανάληψη, θέτοντας τα ίδια ερωτήματα με το παρελθόν, τα οποία ο λαός τ’ απάντησε!!!

Η ανακοίνωση τονίζει: «Χαμένος στις συνιστώσες του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα συμπλέγματά του, χωρίς καμία πρόταση εξόδου από την κρίση. Καλεί τους βουλευτές σε αποστασία και απεργάζεται κοινωνική αναταραχή. Κενός ιδεών και προγράμματος καταφεύγει στα άκρα. Οραματίζεται νέα Δεκεμβριανά. Εκπροσωπεί το χάος».
Το ερώτημα που έθεσε στο παρελθόν η ΝΔ «Καραμανλής ή χάος», απαντήθηκε και θ’ απαντηθεί και πάλι! Στην θέα της ΝΔ … το χάος είναι παράδεισος!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/9/12 08:19

    Χάος εδώ και τώρα...

    ... πριν μας πάρει και μας σηκώσει...

    ... η "ελαφρότητα"!!!

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.