27.9.12

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αρχηγών με συμφωνία για τα μέτρα

Ολοκληρώθηκε μετά από δυόμισι ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη των 3 πολιτικών αρχηγών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αντώνης Σαμαράς, Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησαν στους βασικούς άξονες.

Ο κ. Κουβέλης επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για το τελικό πακέτο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «αυτό που ζητάμε είναι η ρήτρα αντικατάστασης και επιμήκυνσης σε 4ετη φάση».
O Eυάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι η επιμήκυνση είναι βασικό ζήτημα και ότι πρέπει να υπάρξει και μείωση του χρέους.
Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επιβεβαίωσε ότι έχει υπάρξει συμφωνία και δεν θα υπάρξουν άλλες συναντήσεις των αρχηγών για τα μέτρα. Επίσης επεσήμανε ότι υπάρχει πρόθεση να μπουν ρήτρες επίτευξης στόχων και πως τα μέτρα θα ψηφιστούν το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.