23.9.12

Απάντηση Γεροντόπουλου για την παρουσία του ονόματος του στην λίστα του ΣΔΟΕ

Με επιστολή του προς τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Κυριάκος Γεροντόπουλος, διευκρινίζει για την παρουσία του ονόματος του στην «λίστα των 32» του ΣΔΟΕ τα εξής:

«Το Μάρτιο του 2012, η αρμόδια υπηρεσία της Βουλής μου έθεσε ένα τυπικό, διευκρινιστικό ερώτημα σχετικά με την προσωπική μου δήλωση «πόθεν έσχες» για το έτος 2010, χρονιά που δεν ήμουν βουλευτής.
Το ερώτημα απαντήθηκε άμεσα, λεπτομερώς και επαρκέστατα. Δε ζητήθηκε καμία άλλη διευκρίνιση διότι η υπηρεσία καλύφθηκε πλήρως. Αυτή τη διαδικασία αφορά η παρουσία του ονόματος μου στον σημερινό Τύπο.
Το γεγονός ότι, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, οι σημερινοί εντεταλμένοι της Πολιτείας διερευνούν και ελέγχουν κάθε πολίτη, πολιτικό ή μη, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι λειτουργεί πλέον ο κρατικός ελεγκτικός μηχανισμός και βελτιώνεται η δημόσια διοίκηση. Είναι μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο.

Με τιμή
Κυριάκος Γεροντόπουλος»

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/12 22:18

    ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/12 16:33

    Άντε και ζήτησα εγώ.
    Συγνώμη ΑΚΗ που σου εριξαν λάσπη στο προσωπάκι σου ενώ εσύ έλυνες κέραια θέματα του νομού που εκπροσωπείς όπως ανεργία,φτώχεια,κλείσιμο υπηρεσιών,τοποθέτηση του Ν.Εβρου στην Α ζώνη για το πετρέλαιο,ολοκλήρωση του οδικού δικτύου,σύνδεση του λιμανιού με τον ΟΣΕ,εξιοποίηση του ζεόλιθου,μη αξιοποίηση του χρυσού,χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ,αποζημίωση πλημμυροπαθών Ορμενίου κτλ κτλ κτλ.

    Εντάξει τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/9/12 11:41

    Ο Άκης δεν λέει τίποτα για την ταμπακέρα και οι δύο σχολιαστές γράφουν άλλα αντ' άλλων. Τα πράγματα είναι απλά. Να μας πει, άν έχει περιουσιακά στοιχεία, τα οποία δεν δικαιολογούνται. Ή σε άλλη διατύπωση: Όση περιουσία διαθέτει, είναι σε θέση να αποδείξει, άν αποκτήθηκε νόμιμα;. Άν μπορεί, τότε όσοι τον εξέθεσαν, να υποστούν τα επίχειρα αυτής της βαριάς συκοφαντίας. Άν όμως δεν μπορεί, να αποδώσει στο Δημόσιο τα οφειλόμενα. Δεν είμαι αγαθός. Πλάκα κάνω.Σιγά μήν τα αποδώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.