17.9.12

Αλλάζουν δρομολόγια οι δουλέμποροι λόγω των αυξημένων μέτρων στον Έβρο



Μεγάλες αλλαγές παρατηρούνται στα δρομολόγια των δουλεμπόρων, καθώς φαίνεται πως τα αυξημένα μέτρα στην περιοχή του Έβρου έχουν στρέψει τα κυκλώματα σε άλλες περιοχές της χώρας και ειδικότερα στα νησιά.

Ωστόσο, τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δείχνουν ακόμη σημαντικό αριθμό συλλήψεων στην περιοχή του Έβρου, ωστόσο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αύξηση των μέτρων και των περιπολιών στο πλαίσιο του «Ξένιου Δία» ξεκίνησε από τον Αύγουστο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος της φετινής χρονιάς συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη 6.812 αλλοδαποί, δηλαδή παρατηρήθηκε μείωση της τάξης του 53% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς, ενώ στην Ορεστιάδα οι συλλήψεις έφτασαν τις 23.115, με την αύξηση να φτάνει το 66%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.