22.9.12

Πιάσε τον Πάπα απ’ τα αρχίδια!

Ακόμα μια τεράστια επιτυχία για τον πατριώτη Πρωθυπουργό μας Αντώνη Σαμαρά! Είδε τον Πάπα Βενέδικτο στην θερινή του κατοικία και ολοκλήρωσε έτσι την επίσκεψη του στην Ιταλία! Λύθηκαν τα προβλήματα του ελληνικού λαού τώρα…

Βέβαια στην συνάντηση με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ο Σαμαράς τον είδε μαζί με τους πρωθυπουργούς των Ουγγαρίας, Ισπανίας, Ιρλανδίας και Αλβανίας (κλικ στην φωτογραφία), οι οποίοι συμμετείχαν σε διεθνή διάσκεψη κεντροδεξιών κομμάτων στη Ρώμη, προσκεκλημένοι άπαντες του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι.
Πιάσε τον Πάπα απ’ τα αρχίδια … δηλαδή!

6 σχόλια:

  1. Μητροπολιτης Αλεξανδρουπολεως Ανθιμος22/9/12 23:46

    Πως φαινεται ο αρθρογραφος του παραπανω σημειωματος με τον χυδαιο τιτλο οτι δεν εχει πολιτικη σκεψη, δεν γνωριζει την ευρωπαικη πραγματικοτητα, δεν ξερει ιστορια και δεν μελετησε συγχρονη διπλωματια! Τελος παντων τον δικαιολογω γι αυτα. Επαρχία, ειμαστε, με περιορισμενες προσλαμβανουσες! Αλλα οχι και τετοια χυδαιοτητα! Λυπαμαι.
    Μητροπολ. Αλεξανδρουπολεως Ανθιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/12 13:32

      Σεβασμιότατε Αλεξανδρουπόλεως με όλο το σεβασμό που σας έχω παρακολουθείστε το Video που αναφέρεται στον Πάπα Βενέδικτο την εποχή του ναζισμού. Ίσως αλλάξετε γνώμη.
      youtube.com/watch?v=b3VfXf7EBtU

      Διαγραφή
  2. Πιστος23/9/12 09:15

    Αγιε πατερα δεσποτα η πιατσα καλα τα λεει. Ο τονος ειναι στο πρωτο α και οχι στο δευτερο. Καθολικοι ειναι, ας πανε στην ευχη της παναγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/12 09:23

    Άνθιμε μην γλείφεις την πολιτική εξουσία.Δες εδω τι σου ετοιμάζουν http://politikisatira.blogspot.gr/2012/09/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/12 10:23

    αν όντως ειναι ο μητροπολίτης που απαντά μπράβο του

    έχει 100% δίκιο και τιμά το ρόλο του ως ζώσας συνιστώσας της κοινωνίας

    Τα μπλογκς συχνά ξεφέυγουν από το ιδανικό

    Είτε είναι ο Άνθιμος είτε όχι, μακάρι να τον είχαμε στην Κομοτηνή. Μακάρι. Μορφωμένος που και λάθη να κάνει είναι δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.