29.9.12

Για να το λέει ο Σταϊκούρας έτσι θα είναι…

…άλλη διανόηση στα οικονομικά!!!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/12 16:06

    κουμπαρακος του στυλιανιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 18:29

      Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

      Ένα βολεμένο προστατευμένο στη γυάλα κουμπαροδίκτυο είναι όλοι αυτοί

      Η ... αλήτ του τόπου και της ... δεξιάς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 21:04

      ενω ο δικος σας ο μπουλης ο τσαρος της οικονομιας ο παπακωνταντινου και μαγειρας της στατιστικης υπηρεσιας που φουσκωσε το ελλειμα και μας πηγε γα.......ς στο ΔΝΤ ηταν ο φωστηρας οικονομολογος.να τα χαιρεστε αυτα τα βλητα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/12 03:28

      Κάντε τον Λαφαζάνη της δραχμής ή τον Δραγασάκη που η εταιρία του χρωσταει στο Δημόσιο 6 εκατομμύρια ευρώ. Η πιάτσα αυτό δεν το είδε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/12 09:54

      χαχαααααα, τι λε ρε αμετανοητε σκατοκαραμανλάκο

      δεν φάνει που το ξεχειλώσατε το έλλειμμα με τους διορισμούς ημετέρων σαν και σένα ("ήπια προσαρμογκή", remember???), παραδώσατε την "τεθωρακισμένη" οικονομία μας στον ΗΡΩΑ Παπακωνσταντίνου για να θυσιασθεί πολιτικά για την επιβίωσή μας.

      Θυμίζει την ταινία με το πρόβλημα στον αντιδραστήρα του πυρηνικού υποβρυχίου που το έλυσε το δίδυμο ναυτών που προσφέρθηκε να πάει να βάλει τις ράβδους στη θέση του με τίμημα την ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία τους.

      Το ίδιο τραγικά αλλά και σωτήρια έπαιξαν τον άχαρο ρόλο τους οι Παπανδρέου και Παπακνωσταντίνου. Όχι όμως με ανεπανόρθωτη βλάβη. Αλλά ιάσιμη. Έρχονται σε λίγο ξανά. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

      Έρχονται... Πιο έμπειροι... Πιο σοφοί... Σε διαφορετική χώρα...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/12 03:37

    Οχι μονάχα κουμπάροι αλλά και συνέταιροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/9/12 14:36

    Με υπουργό παιδείας τον Στυλιανίδη ο Σταικούρας μέσα σε μια νύχτα έγινε επίκουρος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο αδελφός του λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και ο θείος του Τσαμαδιάς , γενικός γραμματέας στο υπουργείο του Στυλιανίδη , 65 χρονων επίκουρος στο Χαροκόπειο.Κι ο μπαμπάς Σταικούρας βέβαια διευθυντής του Καραμανλή κι όλοι οι κουμπάροι μιά χαρά μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.