28.9.12

Με σκληρό τρόπο απαντά ο Πεταλωτής στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης

«Σήκωσε το γάντι» και απαντάει με σκληρότατο τρόπο ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής στο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης. Η απάντηση του έχει ως εξής:

«Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, εμπλουτισμένος  με τα νέα αποκτήματά του, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή του στην αλαζονική μέθη της εξουσίας που προσδοκά, δεν ανέχεται καν την διατύπωση άλλης άποψης πέραν της δικής του θολής και μοναδικής αλήθειας.
Οι προπαγανδιστές της δραχμής αγανακτούν κατά τον γνωστό πλέον τρόπο μεταξύ ύβρεων και απειλών περί λογοδοσίας, χρησιμοποιώντας μεθόδους που κάποτε ανήκαν σε πολιτικούς αντιπάλους της Αριστεράς. 
Στην περίπτωση μου απλώς ατυχούν. Πριν από τους τοπικούς ζηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι κεντρικοί καθοδηγητές τους εφάρμοσαν ανώτερες της δικής τους λεκτικές  ανοησίες  και βιαιότητες. Πιο πρακτικές και πιο δυναμικές, αλλά εξίσου ατελέσφορες. 
Αντί λοιπόν να αναλώνονται σε αλαζονείες και φασιστικές προειδοποιήσεις του “ως εδώ και μη παρέκει”, ας αφήσουν τον εύκολο “αντιμνημονιακό” λαϊκισμό, τον εναγκαλισμό με την πλήρη αδράνεια, τη λυσσαλέα αντίδραση σε κάθε επιχειρούμενη αλλαγή, τον ενστερνισμό κάθε αιτήματος από όπου κι αν προέρχεται κι ας αρθρώσουν επιτέλους έστω και μία πρόταση για την έξοδο από την κρίση. Έστω και μία σοβαρή πρόταση. 
Και για να μη συγχύζονται κάθε φορά, τους ενημερώνω ότι εγώ θα εξακολουθώ να μιλάω και να δρώ πολιτικά. Γιατί στα αζήτητα της πολιτικής θα πεταχτούν οι ακραίοι λαϊκιστές όλων των πλευρών, ταυτισμένοι πλέον σε λόγο και δράση, οι οποίοι όμως θα ξεφουσκώσουν πολύ πιο γρήγορα απ όσο νομίζουν».

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/12 19:58

    Και πολύ καλά κάνει. Άκου που θα μας απαγορέψει να μιλήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα Κομοτηνής... Έκανε και η μύγα...

    Μπράβο ρε Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/12 20:02

    Καλά...Η αλαζονεία αυτών των παλικαριών θα τους ξαναπάει στο 4%. Είπαμε, τα έχουμε πάρει με το ΠΑΣΟΚ αλλά αν μαζευτούμε και φυσήξουμε δεν θα ξέρει που να κρυφτεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/12 20:13

    ποιοις μιλαει....αυτος που δεν βγηκε ουτε καν βουλευτης, δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 20:30

      Πρόσεξε τι εύχεσαι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 20:51

      Φοβερό επιχείρημα αυτό το "μιλάει αυτός που δεν βγήκε καν βουλευτής"

      Σας τσούζει ο Πεταλωτής ΣΥΡΙΖάκια που δεν ξέρετε πού και πώς να ξεσπάσετε... Και από επιχειρήματα, φτώχεια, φτώχεια, φτώχεια. Φτώχεια αντίστοιχη αυτής που μας επιφυλλάσσει το σαμποτάρισμα επί 10ετίες των μεταρρυθμίσεων γιατί αντιδρούν οι δήθεν αριστεροί. Και τα τελευταια χρόνια οι Σαμαρικοί που όψιμα μετατράπηκαν σε ρεαλιστές. Ρε Ουστ!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/12 20:53

      Ετσι ειναι δημοκρατη της συμφορας?Πρεπει να μιλανε μονον οσοι ειναι βουλευτες ?και στην Ροδοπη ειναι τρεις αν το ξερεις.Μονο που αυτοι για διαφορετικους λογους ο καθενας δεν μιλανε. Ειδικα ο Καραγιουσουφ βγηκε με τις μισες ψηφους του Πεταλωτη.Κι ακόμη δεν εχει βγάλει κιχ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/9/12 20:30

    Αφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση που τόχει τόσο καυμό.Και την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση για να αντιταχθούν στο σύστημα... Οι έντιμοι αδιάφθοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/9/12 21:38

    Ευτυχώς που είναι κι ο Πεταλωτής, να λέμε ότι υπάρχει μια ρανίδα φωτός του ΠΑΣΟΚ, στο Νομό. Πού είναι όλα τα μεγαλοστελέχια που στρογγυλοκάθονταν τόσα χρόνια στις καρέκλες;Πού είναι όλοι εκείνοι που διαγκωνίζονταν για μια φωτογραφία δίπλα "στον κάθε υπουργό" που έρχονταν απ΄την Αθήνα, για εθυμοτυπική επίσκεψη; Πού είναι; ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!Σ΄αυτό το τυχάρπαστο συνοθύλευμα που μάεψε της κάθε καρυδιάς το καρύδι και νομίζει ότι έγινε "κόμμα εξουσίας". Εκεί είναι κι οι ελπίδες όλων όσων μετανάστευσαν στην αποικία του Τσίπρα. Στην εξουσία κι όλα, όσα την συνοδεύουν. Προσωπικά,πολύ χαίρομαι που τα κάθε λογής ποντίκια εγλατέλειψαν το πλοίο.Τώρα έχει ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 00:03

      Εχει ελπίδα γαιτί θα σκάσουν σαν καρπούζια μόλις ανέβουν.Ηδη ο τσίπρας το παίζει καθεστωτικός, παρακαλάει να δει στην Ευρώπη κανέναν αξιωματούχο, έκανε εντατικά αγγλικά για να μην ξαναπάθει διεθνως το κάζο που έπαθε αφού ηθελε να το παίξει αγγλομαθής, διέκοψε τις διακοπές του να δει τον Νετανιάχου του Ισραήλ και οι συνιστώσες πάθανε παράκρουση που μέχρι τώρα φώναζαν κατά των σιωνιστών που σκοτώνουν τους παλαιστίνιους. Εδωσε εντολή στην τάση Λαφαζάνη να το βουλώσει για την δραχμή και σε λίγο θα τον δούμε και με φράκο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 12:32

      εχεις απολυτο δικαιο...φευγοντας η σαβουρα απο το χωρο υπαρχει ελπιδα..αλλα ο δρομος ειναι ακομα μακρυς..πολλα πρεπει να αλλαξουν...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/12 00:39

    Ο Πεταλωτής μία χαρά σχέση έχει και με Δήμαρχο και με Γιαννακίδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 10:36

      ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΙΧΕ.......ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/12 10:20

    Ρε μεγάλε που βγάζεις και ανακοινώσεις, εμάς τους αγανακτισμένους δεν μας φοβάσαι;;;

    Ρε σαρώνουμε παντού στην πόλη, φλέγεται η πλατεία από το πάθος και το πλήθος της αγανάκτησης για τα ζόρια που φέρατε εσείς οι κακοί ΠΑΣΟΚοι και εσύ βγάζεις ανακοινώσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ;;; Των επαναστατών που θα μας σώσουν;;; Δεν ντρέπεσαι;;;

    Αγανακτισμένοι Κομοτηνής
    Live από τη διαρκή λαϊκή συνέλευση της πλατείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 11:54

      Χαχαχαχαχα! Ωραίος! Like

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 16:32

      Ο κ.Πεταλωτής είναι μια νέα καθαρή και ηθική μοναδα για την Θράκη. Εγώ πραγματικά τον θαυμάζω αν και δεν θα ήθελα ποτέ να έχει την ρετσινιά του Παπανδρέου. Νομίζω ότι αν ήταν ο ενιζέλος με τον κ.Πεταλωτή κοντά του αλλιώς θα ήταν τα πράγματα. Βέβαια, εμείς στο πασοκ μπορεί να γκρινιάζουμε αλλά στις επόμενες εκλογές όλοι μαζι θα το ανασυντάξουμε και θα βγάλουμε την χώρα απο το αδιέξοδο γιατί μπορούμε με τα καθαρά μας στελέχη. κ. Πεταλωτή μην σταματάτε τώρα που καταλάβαμε τι εστί συριζα και κακό συναπάντημα ελπίζουμε ξανά στην ανανέωση και στην δικαίωση του ΠΑΣΟΚ εκέι ψηλά όπως του αξίζει να ξαναανεβεί. Εσείς που φάγατε ήπιατε στην υγεία των κορόιδων εμα΄ς των αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ κάντε μας μια χάρη: δεστε μια πέτρα στον λαιμό σας και πάρτε δρόμο από τον τόπο γιατί αλλιώς θα σας διώξουμε εμείς. Τουμπεκί και αφήστε το ΠΑΣΟΚ να συνέλθει και θα ΣΥΝΕΛΘΕΙ

      Διαγραφή
  8. ΣΕΡΓΚΕΝΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ29/9/12 13:06

    Αυτή η τοποθέτηση του κ.Πεταλωτη είναι σεβαστή και γενναία αλλά αυτήν την στιγμή η πολιτική στην χώρα μας έχει γίνει μαθηματικά...δηλαδή προσπαθούμε να δούμε από το κάθε κόμμα το αποτέλεσμα στον αγώνα που δίνει,στο ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα το είδαμε και τα συμπεράσματα του καθενός αποτυπώθηκαν στις εκλογές, το έργο της Ν.Δ. το βλέπουμε και το αποτέλεσμα ακόμη δεν μπορεί αποτυπωθεί αν και για μένα προσωπικά είναι η συνέχεια των προηγούμενων! όσον αφορά τον Συνασπισμό καλώς να έρθει και αυτός ώστε να δούμε και από αυτόν τα εφόδια του στον αγώνα!! ως εκεί όμως οι προηγούμενοι οφείλουν να μην κριτικάρουν τους προφανείς αντιπάλους τους που ίσως τους ροκάνισαν την κινητήριο δύναμη τους και ας δούμε με τι ταχύτητα έρχονται τα νέα πολιτικά σχήματα τύπου Χρυσής Αυγής και ας αναλογιστούμε τι προσφέρουν αυτά και έλκουν απίστευτα νούμερα στο εκλογικό πλαίσιο,το Κ.Κ.Ε. δυστυχώς μάλλον χρειάζεται αναμόρφωση εντελώς στην κοινοβουλευτική ομάδα τους και γενικά με τις κατά τόπου εκλογικές περιφέρειες με ΝΈΑ πρόσωπα και καινούργιες αντιλήψεις. Ευχαριστώ και συγνώμη από όλους τους φίλους μου που τοποθετούμε επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/12 03:32

    Σαν μπαλόνι θα ξεφουσκώσουν οι τυχάρπαστοι και βολεμένοι τ-συριζαίοι. Από τις μολότωφ γίνανε εξουσία τα λέσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/9/12 15:02

    Για τα 6.000.000 ευρώ του Δραγασάκη που χρωστάει στην Εφορία από την εταιρεία του έχει να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ τιποτα?Ποιός το έχει άραγε το θράσσος να μιλάει . Υποκριτές που κοροιδεύουν τον κοσμάκη και μάζεψαν κι ολη την σαβούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/10/12 11:55

    Ϊσα ρε με το ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖα και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεεεεεεεεεε

    Γιένα είν'του κόμμα!!!! ΣΥΡΙΖα.

    Ποιος Πεταλωτής κι πράσιν' άλουγα. ΣΥΡΙΖΑ ολέ, ΣΥΡΙΖΑ ολέ ΣΥΡΙΖΑ ολέ ολέ ολέ.

    Να πάει να κρυφτεί ο Πεταλωτής. Ο ΣΥΡΙΖΑ εμας τους αγνούς πολίτες και πατριώτες μας αρέσει και θα σκεφθούμε και να τον ψηφίσουμε ακόμα. Λίγο θα περιμένει όμως να δοκιμάσουμε πώς παλουκώνουν τους βολεμένους πολιτικούς οι Χρυσαυγίτες και οι ψεκασμένοι Καμμένοι. Και μετά σίγουρα ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί έχουν καλά κουμάσια.

    Χαρίτο μη μασάς. Ποιος Πεταλωτης μωρέ. Ποιος τον έχει ανάγκη...

    Ρε ελάτε αδέλφια ενωμένοι να σώσουμε ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ εμείς οι αγνοί έλληνες την Πατρίδα μας ρε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ρε, όλοι μαζί θα τους κρεμάσουμε τους παλιούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τον Πεταλωτή μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.