2.8.12

Το καλύτερο Θρακιώτικο Γλέντι του καλοκαιριού και φέτος στα Πετρωτά του Έβρου


Παραδοσιακή Βραδιά, αφιερωμένη στα συγχωριανούς, τόσο του Εξωτερικού όσο και του Εσωτερικού, θα πραγματοποιηθεί στα Πετρωτά, το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 στις 20:30, στο προαύλιο του σχολείου του χωριού! Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Τοπική Κοινότητα Πετρωτών, τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης» και τον «Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πετρωτών ΩΜΕΓΑ». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχει ως ακολούθως:

Παραδοσιακούς χορούς, θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ» Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθεί αυθεντικό Θρακιώτικο Γλέντι για όλο τον κόσμο, με την παραδοσιακή ορχήστρα του Παναγιώτη Μπαμπουρδά.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι επισκέψιμο, το κτιριακό συγκρότημα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Μύλος Πετρωτών»: με τα μοναδικά εκθέματα του ως «Μουσείο Πέτρας» (κεντρικό κτίριο), το Συνεδριακό Κέντρο, το Διοικητήριο, καθώς και τον περιβάλλοντα Χώρο (ώρες λειτουργίας: από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.