10.8.12

Καλώς τα παιδιά! Η Χρυσή Αυγή στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ υπέρ των Χρυσωρυχείων…

Στο δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης εμφανίστηκε ο Μιχάλης Κακουλίδης, μέλος –πλέον- της Χρυσής Αυγής όπως δηλώνει ο ίδιος στην Κομοτηνή, για να δικαιολογήσει τόσο την παρουσία του στα έδρανα της παράταξης του Γιώργου Παυλίδη, όσο και να υπερασπιστεί την επένδυση των Χρυσωρυχείων στην Θράκη!!!

Χωρίς ιδιότητα κάτω από το όνομα του (γιατί άραγε;) ο Μιχάλης Κακουλίδης καταφέρθηκε κατά των μελών της παράταξης Γιαννακίδη και ειδικά εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλου Δαμιανίδη, που ήταν εισηγητής στο θέμα της ΜΠΕ της Μεταλλευτικής.
Παράλληλα εντέχνως στην αρχή της συζήτησης έκανε αναφορά στην παρουσία του στο Περιφερειακό Συμβουλίου για να δικαιολογήσει την ανάρτηση της Piazza με την παρουσία του στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης βγήκε και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης, για να δηλώσει ότι ο Μιχάλης Κακουλίδης είναι μέλος του ΛΑΟΣ, αλλά και να εξαπολύσει και ο ίδιος επίθεση προς την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για την άρνηση της προς την επένδυση του Χρυσού στην περιοχή!
  
Από εδώ και στο εξής ξεκινάει το σκληρό ροκ!!! Η Piazza στον δρόμο με τις λεύκες…

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/8/12 10:24

    ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή και ολίγον από παράταξη "Περιφερειακής Αναγέννησης". Δεν εννοώ ούτε κατά διάνοια τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων. Αυτός απλώς διαχειρίζεται τους καλεσμένους που του φέρνουν οι κουμανταδόροι του καναλιού…

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/12 12:11

    Ο Χοντρογυαλάκιας κι ο Κακορίζικος βγήκαν κι υπερασπίζονται το χρυσό???

    Τους παραπέμπω στην κάτωθι ιστοσελίδα για να δουν πως έχει πνιγεί η Χαλκιδική στο χρυσάφι (κυριολεκτικά), αφού τα χρυσόχρωμα νερά πήρανα -λέει- και γαλάζια σημαία.

    http://fonirodopis.gr/press/?p=44087

    Κι εγώ ακόμα ρωτάω ΣΕ ΤΙΝΟΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ???

    Χαμένος χρόνος, καθώς όλοι ξέρουν τα πάνταν και κανείς δεν έχει απαντήσεις.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ και θα πάτε στον παράδεισο! Ενώ οι έρμοι οι αποδέλοιποι, θα πάμε... ψησταριά.

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/8/12 12:46

    13,5 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου για τον υπεύθυνο «περιφερειάρχη» του ΛΑΟΣ - που εμφανίζεται με τη σημαία της Χρυσής Αυγής - μαζί με τον κ. Αϊβαλιώτη;
    13,5 λεπτά για να ασκεί κριτική στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου όπου μιλάει για θέατρο του παραλόγου γιατί ένας πολιτικός επιλέγει να παίρνει πολιτικές αποφάσεις αντί να κρύβεται πίσω από τα όβολα των εταιρειών χρυσού;
    Μιλά για αναπτυξιακές επενδύσεις, τις μοναδικές που υπάρχουν για τη Θράκη… Αίσχος στον κ. Κακουλίδη που κατηγορεί έναν δημοκρατικό θεσμό που αποφασίζει για πολλοστή φορά κατά πλειοψηφία να βάλει φρένο σε παρόμοιες «επενδύσεις».
    Το «κατά πλειοψηφία» οφείλεται στα λευκά και τα «παρών» της παράταξης του κ. Παυλίδη που για μια ακόμη φορά ήταν απών αλλά άφησε τα παλικάρια του να καθαρίσουν. Μπροστά στον «ιερό» σκοπό της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των εταιριών ο κ. Κακουλίδης δεν είχε πρόβλημα να καθίσει στα ίδια έδρανα των συμβούλων της Περιφερειακής Αναγέννησης με τον Κ. Μιχελή.
    Χαρακτηρίζει ο κ. Κακουλίδης «αυτόβουλες» τις επενδύσεις εξόρυξης χρυσού που έχουν από πίσω τους οικονομικούς κολοσσούς, ενώ αυτές τις επενδύσεις τις προωθούν πρέσβεις μεγάλων χωρών. Τραγικό!
    Μιλάει για κάποιους περιφερειακούς σύμβουλους που αποφάσισαν κατά πλειοψηφία κατά των δοκιμαστικών γεωτρήσεων. Προσβάλει τις επαναλαμβανόμενα νόμιμα ληφθείσες αποφάσεις από έναν δημοκρατικό θεσμό όπως είναι το περιφερειακό συμβούλιο. Μήπως προτιμά οι αποφάσεις να λαμβάνονται στα καφενεία ή στα αθλητικά καφενεία;
    Ξεχνάει ή αγνοεί αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, νομαρχιακών και του περιφερειακού που είναι ξεκάθαρα εδώ και δέκα χρόνια κατά του χρυσού. Όλα αυτά δεν μετρούν μπροστά στους εκπροσώπους του ΛΑΟΣ που μετέρχονται επικίνδυνα επιχειρήματα που προβάλλουν το «εθνικό» και αγνοούν το πολιτικό.
    Αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, νομαρχιακών, περιφερειακών δεν μετρούν μπροστά στους εκπροσώπους του ΛΑΟΣ με επικίνδυνα επιχειρήματα που προβάλλουν το «εθνικό».
    13,5 λεπτά αίσχους είναι πολύ. Είναι πολλά τα λεφτά Μιχάλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/8/12 12:58

    TI KANEI O MIXALAKHS STHN XRYSH AYGH??

    EIDE FWS (TO ALITHINO) KAI MPHKE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ10/8/12 14:42

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΤΟ <> ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ - ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
    Τ.Ο.ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/8/12 20:05

    Ο κύριος Κακουλίδης,είναι ο ιδρυτής μίας ομάδας στο διαδίκτυο με την επωνυμία :Πατριωτική Κίνηση Ν.Ροδόπης.Εκεί εκτός ότι δεν δέχεται ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής,ονομάζοντας τες κομματικές και ενώ οι ομάδα είναι υπερκομματική,αρκετές φορές έχει δηλώσει και κατα κάποιο τρόπο την αντίθεση του.Οπότε εκτός απο άστοχο το σχόλιο του άρθρου,βασίζεται σε εικασία και πιθανολογία.Ας προβληματιστούν όμως οι υπόλοιποι απο το γεγονός οτι η παράταξη του κυρίου Παυλίδη δίνει στήριξη στους ξένους για να αφαιμάξουν και να μολύνουν τη Θρακική γή,καθώς επίσης και απο την 'απουσία' του υπουργού της Ροδόπης αλλα και της Θράκης που ενώ τον Ιούνιο έλεγε: ψηφίστε με για να έχει χριστιανική φωνή η Ροδόπη και να μη βγούνε 3 μουσουλμάνοι Βουλευτές...Που είναι,τι έκανε και πως υπερασπίστηκε την κοινωνία που τον εκλέγει...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,για να έχουμε φωνή απέναντι στις διεκδικήσεις των ξένων και να σηκώσουμε πατριωτικό φρόνημα,για το ξεπούλημα της Θράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/8/12 21:05

    μάθε ρε ουρακοτάγκε να γράφεις με μικρά επιτέλους! ηλίθιο είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/8/12 10:34

    "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για το ξεπούλημα της Θράκης"

    οφειλω να ομολογησω οτι ωρες ωρες εχετε αναλαμπες και λετε αληθειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/8/12 21:06

    ti simaia stin xalkidiki boreis na ti xoseis kai esi kai oloi emeis ston pisino tou arpaxtra. aftos tous exei dosei edo kai xronia to ok. ifipourgos oikonimias.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/8/12 13:43

    Μπραβω στον κ Κακουλιδη,ειναι ο μονος στην περιοχη που μιλαει στα ισια.
    Ειναι ενας ηρωας της περιοχης που λεει την απολυτη αληθια.
    Ολοι οι αλλοι παιζουν το παιχνιδι των τοπικων πολιτικων που δεν μπορεσαν να βαλουν χερι στην εταιρια χρυσου ,επιδη ειναι ξενη σοβαρη εταιρια και γιαυτο την κυνηγουν.Για τα λατομεια που κοβουν κυριολεκτικα τα βουνα δεν μιλαει κανενας φορεας ,διοτι οι τοπικοι εργολαβοι θα τους,,,,,, ενω την εταιρια χρυσου την στησαν ολοι οι βολεμενοι αγαδες στην περιοχη στον τοιχο.ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΗΘΑΝΟ Κ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/8/12 22:36

    Eίναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος να βάλεται προσωπικά επειδή τοποθετήθηκε υπέρ μιας επένδυσης, παρουσιάζοντας τα γεγονότα όπως πραγματικά διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου για το εν λόγω θέμα; Και όμως είναι.

    Έιναι, γιατί όταν τα επιχειρήματα από τους δήθεν υπερασπιστές του περιβάλλοντος γκρεμίζονται από τις κατά πλειοψηφία θετικές επιστημονικές γνωμοδοτήσεις τον τεχνικών υπηρεσιών αυτού του Κράτους τότε αρχίζει η επίθεση εναντίον όσων έχουν το θάρρος να υποστηρίξουν επενδύσεις που θα δώσουν ανάσα και πνοή σ΄ αυτόν τον τόπο που πεθαίνει καθημερινά από την ανεργία.

    Εργάζομαι στην εταιρεία Μεταλλευτική Θράκης Α.Ε και είμαι υπερήφανος για το εργασιακό περιβάλλον που μου παρέχει, τις ευκαιρίες που μου δίνει να αναπτύξω τις επιστημονικές μου γνώσεις μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο και την δυνατότητα να ζω αξιοπρεπώς εγώ και η οικογένεια μου μέσα από τα χρήματα που κερδίζω.

    Ποιο υπερήφανος από όλα όμως είμαι γιατί την αξία του να επιχειρείς υπεύθυνα σε ένα τόπο διασφαλίζοντας το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σου, αξίες δυστυχώς άγνωστες ακόμα στην Ελλάδα, την έμαθα από τους ανθρώπους που εκπροσωπούν αυτή την επένδυση. Ζω δίπλα στον τόπο που θα γίνει αυτό το Έργο και αισθάνομαι τυχερός που θα συμβάλλω και εγώ στην πραγματοποιησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/8/12 14:17

    Δυστυχος κυνηγηθικε παρα πολυ αυτη η μεγαλη επενδυση.Ειναι φανεροτατο οτι καπειοι επυβουλευονται την θρακη ,δεν θελουν μαζικο ξενο τουρισμο,βγαζοντας μη κτησημες τις παραλειες κτλ και καμεια μεγαλη επενδηση πολυεθνηκης στην θρακη.Η επενδυση μιας πολυεθνηκης εξασφαλιζει περα απο την οικονομικη ευημερια και εθνηκη ασφαλια στην δυσκολη περιοχη μας και το κυριοτερο,,,,,εξευρωποιηται η περιοχη και δεν θα εχει αυτη την εικονα του Ιρακ που εχει σημερα (περα απο τις 2-3 πολεις).Καταλαβενεται ποσο σηματικες ειναι οι δυτικες επενδυσεις στην θρακη μας.Ανεβενει το επιπαιδο της περιοχης κατα κορου.
    Κριμα που ολα τα μεσα πολεμησαν την εταιρια και για μενα την συκοφαντισαν και φανατισαν με παραπληροφοριση τον κοσμο εδω.Ο κυριος κακουλιδης ακουσε και βρισιες και απειλες σε ομιλειες κατα του χρυσου ,γιατι απλα ρωταγε και ειχε αμφιβολιες.Δυστυχος ουτε η ΧΑ ακομα τολμισε αυτο που τολμισε το Τοπικο ΛΑΟΣ !και φυσικα μεσα στην βουλη ,ο κ Αιβαλιωτης εκανε συνεεχος θεμα ,το ποτε θα ξεκινησει.Αξιζουν αυτοι οι ανθρωποι να τιμηθουν απο την περιοχη μας .Αλλα αυτο θα το καταλαβουν εδω οταν και αν ξεκινησει το εργο και παρει μπρος η οικονομια της πειοχης.Αξιζουν συνχαριτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/8/12 14:17

    Για να ξέρετε, ο κ. Κακουλίδης στη φώτο που έχετε ανεβάσει στο μπλοκ, κάθεται ανάμεσα στους Ελληνόψυχους Νέους του Έβρου, οι οποίοι δεν έχουνε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή....Όσο για τον κ. Αϊβαλιώτη μίλησε για δυναμικό παρόν του τοπικού λΑΟΣ στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής....πού τα είδε τα μέλη του ΛΑΟΣ Ροδόπης, να μας πει και εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/8/12 18:13

    Επιτελους καποτε πρεπειη αληθεια να δημοσιευται οπως ακριβως ειναι ..Δεν εχω φυγει απο τον ΛΑ.Ο.Σ,,δεν εχω προσχωρησει στην Χ.Α την οποια ως πολιτικο κομμα σεβομαι και εκτιμω μερος των αποψεων της ,,οι αποψεις μου για την επενδυση χρυσου στις ΣΑΠΠΕΣ ειναι ιδιες εδω και χρονια και συμπιπτουν με τις θεσεις του ΛΑ.Ο.Σ τις οποιες και αναλυω στην συνεντευξη..Ναι θελει κοτσια να πας κοντρα σε ενα παρασυρομενο κοσμο ο οποιος εχει ακουσει την προπαγανδα των αριστεριστων και των επαγγελματιων οικολογων.Ναι θελει θρασσος να πας κοντρα σε ενα συστημα τοπικο που χρησιμοποιει ολους αυτους ως εφεδρεια στον δευτερο γυρο των τοπικων εκλογων και γιαυτο στηριζει τις θεσεις τους.Ναι θελει ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ να πεις κατι που δεν θελουν να ακουσουν οι φιλοι του προξενου και οι τοπικοι πολιτικαντηδες που συνεργαζωνται μαζι του αλλες φορες κρυφα και αλλες απο ΑΛΑΖΟΝΙΑ ανοιχτα.Δεν υπαρχει φιλε ΝΙΚΟ πολιτικη αποφαση παρακαμπτοντας νομους και συνταγμα..Δεν υπαρχει φιλε Νικο το αποφασιζω και διατασσω και παρασερνω και τους συμβουλους..Οι νομοι πρεπει να τηρουνται σε ενα συχγρονο θεσμο αλλα μαλλον καποιοι εχουν αλλα συμφεροντα...Οι αποψεις μου ειναι αυτες που αναφερω για το θεμα χρυσου και επι τελους οι σαπουνοπερες και τα δηθεν κλαμματα καποιων ανθελληνων θα σταματησουν ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ........ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ υπ.περιφερειας του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/8/12 16:49

    H χρυση αυγη ,αν και την ψηφισε πολυς κοσμος ,δεν πηρε ακομα θεση για τα χρυσορειχεια .Προτημα τον ευκολο δρομο ,το να συμφωνει με την μαζα και να μην την ενδιαφερει η αληθια.Δυστυχος το μονο κομμα που συμπασχει στον φτω
    χο κατοικο της περιοχης ,ο οποιος ή θα φυγει μεεταναστης στο πουθενα ή θα πεθανει απο την πεινα ,ειναι το ΛΑΟΣ,,το οποιο ο λαος μας εβγαλε εκτος βουλης.Δεν κοιταξε το ΛΑΟΣ πολιτικο κοστος και την πληρωσε αδεικα απο εναν αμωρφοτο κοινονικα λαο,ολο πτυχειουχους αγρικους,που δεν κατανοουν τα αυτονοητα.Τετειος λαος ειμαστε ,γιαυτο και παντα ταλεπορουμαστε.Μπραβο ξανα σε ατομα οπως τον κ Κακουλιδη και Αιβαλιωτη που τολμισαν να πουν την αληθια,μεσα σε μια κοινονια συμφεροντων διαπλοκων απατης και ψεματος.Ειναι μοναδικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.