17.6.12

ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΒΡΑΔΙΑ


Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος οι Έλληνες αριστεροί πρέπει σήμερα να γελάνε!!! Η Αριστερά στην Ελλάδα είχε να κερδίσει από το 1944, όταν και έδιωξε τους Γερμανούς κατακτητές από την χώρα! Σε ότι αφορά εκλογές, το 1958, με ποσοστό 25%, η ΕΔΑ σημειώνει, λίγα χρόνια μετά το τέλος του Εμφυλίου, μια πρωτοφανή εκλογική επιτυχία και αναδεικνύεται αξιωματική αντιπολίτευση. Σήμερα το 2012 η Αριστερά καταφέρνει να κερδίσει τον φόβο και να δώσει ελπίδα σε όλους τους Έλληνες…

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/12 20:59

    Τι σχεση έχει η πατριωτικη μαρξισική αριστερα του 1944 και του 1958 με την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.
    Διαβασε μαθε και μετα να συγκρινεις.
    Τριουν τα κοκαλα του Φλωράκη.
    Ακόμη τι σχεση έχει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα Παπανδρεου με τον Συριζα του Τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/12 00:02

    "ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΒΡΑΔΙΑ"

    Μην γελοιοποιήστε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/6/12 07:40

    Τον κ. Στυλιανίδη ισόβιο βουλευτή έχρησαν τα μαλακισμένα πασοκάκια 2ης και 3ης γενιάς. Τους είπαν να πορδίσουν κι’ αυτοί χέσθηκαν ψήφους πρασινομπλέ.
    Θα περάσουν πολλά χρόνια για να δει βουλευτή Πασοκ με όνομα Λάκη, Λούλα.η Ροδόπη. Τους έριξαν στη παγίδα και πιάστηκαν σαν τους χάνους από τη μύτη.
    Με τις χαζομάρες τους χάθηκε η ευκαιρία να εκλέξει το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη 2 βουλευτές τον Μάϊο. Και τον Ιούνιο η μαλακία τους μονιμοποίησε τη ΝΔ στη Ροδόπη.
    Συγχαρητήρια στους ισόβιους βουλευτές Ροδόπης κ.κ. Χατζηοσμάν και Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/6/12 08:39

    Ο κ. Στυλιανίδης ενσωμάτωσε το ΠΑΣΟΚ στους κόλπους της ΝΔ. Παλια του τέχνη κόσκινο. Από το 2004 ο κ. Στυλιανίδης είχε αλώσει το ΠΑΣΟΚ. Εκλεγόταν στη ΤΑ με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, και δούλευαν στις εκλογές για τον κ. Στυλιανίδη.
    Τέλος πάντων, η περίφημη επιτροπή εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ με τα λαμπερά πρόσωπα τα οποία ποτέ δεν έγιναν γνωστά, για το Πασοκ αγωνίσθηκαν ή για τη ΝΔ;
    Ποια είναι τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/6/12 10:09

    Αντε γεια τώρα. σε 2 μήνες θα είστε πάλι στα ποσοστα που αρχισατε....χααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/6/12 12:50

    Το «κόμμα» του κ. Στυλιανίδη «ενσωμάτωσε» σχεδόν το σύνολο των ψήφων του ΠΑΣΟΚ των εκλογών του Μαϊου, και συγκεκριμένα του κ. Πεταλωτή. Δεν «ενσωμάτωσε» ο κ. Στυλιανίδης στο «κόμμα» του την πλειοψηφία των ψήφων των δεξιών και ακροδεξιών κομμάτων.
    Αντίθετα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αύξησε την δύναμή της κατά 325 ψηφοδέλτια!!!!!!
    Ας είναι καλά το «κόμμα» των Ροδοπαίων με σύνθημα «όλη η πόλη μια ομάδα»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/6/12 16:22

      Όταν οι κκ Άρης, Παύλος, Πετρίδης και Μανανάς ρωτήθηκαν για τη σειρά της λίστας στο ΠΑΣΟΚ, ας πρόσεχαν τι απάντησαν και τους έγινε τελικά το χατίρι. Τι περιμένατε δηλαδή να κάνουν οι χριστιανοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ?

      Σπέρνεις ανέμους για προσωπικό, μικροκομματικό όφελος? Θα θερίσεις προσωπικές θύελλες.

      Τώρα ας τρέξουν να τους ξαναμαζέψουν τους ψηφοφόρους από τις αγκάλες του Στυλιανίδη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/6/12 20:37

      Εννοείς οτι ο Αρης κι ο Παύλος δεν δούλεψαν για τον Πεταλωτή?Ηταν σε δύσκολη θέση βρε παιδιά.Και οι δύο ήταν συμβουλοί του Αρη, άσε που κι ο Νικολαίδης τώρα είναι σύμβουλός του. Οπότε άστους να σφάζονται. Κι αν ξαναδούν δική μας ψήφο ας μας γράψουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/6/12 06:00

      Με τον ζήλο που εργάσθηκαν Ανώνυμος18/6/12 16:22 οι αναφερόμενοι στο σχόλιό σου για την εκλογή του κ. Στυλιανίδη στις εκλογές του Ιουνίου, αν εργαζόταν με τον ίδιο ζήλο και στις εκλογές του Μαΐου ο κ. Πεταλωτής θα εκλεγόταν βουλευτής.
      Ο κ. Στυλιανίδης το πολύ χρειαζόταν 1000 ψηφοδέλτια για να εκλεγεί τον Ιούνιο δεν τα βρήκε από Νεοδημοκράτες. Τους τα χάρισε η πολιτική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης με το παραπάνω, 4500 με 5000 χιλιάδες ψηφοδέλτια. Μην μας πιάνουν και κορόιδα τα νούμερα το λένε. Σαν δεν ντρέπονται και δεν είναι η πρώτη φορά. Και η απάτη τους είναι ότι διέδιδαν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η γραμμή ήταν Στυλιανιδης. Ο βασικός κορμός του ΠΑΣΟΚ εξανεμίσθηκε, δύσκολα θα επιστρέψει στο μαντρί, οι εξπερ ρουσφετολόγοι δεν θα το επιτρέψουν.
      Πίσω εχει η αχλάδα την ουρά, αν ξαναδούν εξουσία οι αχρήστου και ανίκανοι κρυπτοδεξιοί μέσα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Τώρα με το πρόσχημα του πατριωτισμού ξεβρακώθηκαν. Δηλαδή οι λιγοστοί που ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ τι είμαστε Εθνοπροδότες ή Τουρκόφιλοι;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/6/12 12:48

    Τόση πληθώρα πεμπτοφαλαγγιτών στην τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη;
    Απίστευτο και όμως αληθινό, πολλά κομματικά φίδια τρέφαμε στον κόρφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.