5.6.12

Το στρατοπέδου «Παρμενίων» παραχωρήθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης


Υπογράφηκαν την Τρίτη 5 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, τα  πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής της χρήσης του στρατοπέδου «Παρμενίων» στο Δήμο, μεταξύ του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη και του Διοικητή της ΧΙΙ Μ/Κ ΠΜ «ΕΒΡΟΥ», Υποστράτηγου Δημήτρη Γκαγκαστάθη.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ικανοποίηση του για την επιστροφή της χρήσης του χώρου του στρατοπέδου στο δήμο, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «πρόκειται για έναν πολύτιμο χώρο εντός του ιστού της πόλης, ο οποίος θα μπορέσει να αξιοποιηθεί επιτέλους προς όφελος των δημοτών, φιλοξενώντας πάρκο, σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις».
Ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΠΜ «ΕΒΡΟΥ» δήλωσε ότι θεωρεί τιμή και μεγάλη χαρά την υπογραφή των πρωτοκόλλων παράδοσης – παραλαβής του στρατοπέδου στο δήμο κατά τη διάρκεια της θητείας του και επεσήμανε με τη σειρά του τη μεγάλη σημασία του χώρου που πρόκειται να δημιουργηθεί για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.