13.6.12

Δηλώσεις Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ για το ζήτημα των κουνουπιών


Δηλώσεις για το ζήτημα των κουνουπιών έκανε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η κατάσταση τις τελευταίες μέρες είναι τραγική, δραματική, το βιώνουμε όλοι μας. Κι εμείς ζούμε σε αυτή την κοινωνία. Προσπαθήσαμε έγκαιρα, και θέλω να ευχαριστήσω την Α’ βαθμια Αυτοδιοίκηση, όλους τους παραλιακούς Δημάρχους που συνέδραμαν στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα σμήνη των κουνουπιών, ξεκινώντας στις αρχές Μαΐου τους ψεκασμούς. Δυστυχώς, όμως, με τις τελευταίες αλλεπάλληλες βροχοπτώσεις σχεδόν όλη η χώρα βιώνει αντίστοιχα προβλήματα.
Με τους συνεργάτες μου Αντιπεριφερειάρχες ήμαστε επί ποδός σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Το πρωί ήμουν στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσούπολης και της Κεραμωτής, όπου αυτή τη στιγμή γίνονται αεροψεκασμοί, ενώ πριν από μερικές μέρες γίνανε αεροψεκασμοί και στην ευρύτερη περιοχή της Βιστωνίδας.
Πέρα από τους αεροψεκασμούς υπάρχουν επίγειες δυνάμεις που συνδράμουν. Όμως το πρόβλημα για μερικές ακόμη μέρες θα είναι σε έξαρση. Πιστεύουμε ότι σε 3-4 μέρες θα αρχίσει η ύφεση.
Επαναλαμβάνω, οι αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι αλλεπάλληλες και πρωτόγνωρες βροχοπτώσεις και η μεγάλη κλιματολογική αντίφαση, θερμοκρασίας δηλαδή, συνέδραμαν στο να αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα.
Νωρίτερα σήμερα είχα μια συνάντηση με τους Διευθυντές Υγείας όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, και με τους αναδόχους των εταιριών, οριοθετήσαμε τα σημεία και θα προσπαθήσουμε, όσο μπορούμε να περιορίσουμε το πρόβλημα».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/12 10:32

    ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ..... ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ !!!! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!! ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΚ 1787 (Αριθμ. απόφ. 9/2012),06/2012.14/6/12 16:22

    Εάν λειτουργούσαν τα χρυσωρυχεία Περάματος η μόλυνση της ατμόσφαιρας από το κυάνιο θα αναλάμβανε το ρόλο « του Προγράμματος καταπολέμηση κουνουπιών» ανέξοδα. Του χρόνου που θα λειτουργούν τα χρυσωρυχεία θα δούμε και τα πρώτα αποτελέσματα.
    ΦΕΚ 1787 (Αριθμ. απόφ. 9/2012),06/2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.