10.6.12

Ο πανηλίθιος Μιχελάκης και οι φωστήρες της ΝΔ!

«Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα». Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως.
Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/12 20:11

    Ήρεμα παίδες, μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Ως παράρτημα του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα περίμενε κανείς από εσάς πιο σοβαρά επιχειρήματα. Ο ημίτρελος Αμυράς ήταν υποψήφιος με τους μπαχαλάκηδες, το όνομά του κυκλοφόρησε σε σχετικές λίστες του κόμματος, αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή (μάλλον κάποιος τους σφύριξε τα κατορθώματά του). Δεν είναι ντροπή πάντως και δεν υπάρχει λόγος να ταράζεστε και να καταφεύγετε σε εξ αντανακλάσεως ύβρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματική η φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.