19.6.12

Κανονικά χορηγούνται τα φάρμακα από τα φαρμακεία του Έβρου


Κανονικά χορηγούν τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι φαρμακοποιοί του Έβρου, μετά την καταβολή ένα μέρος των οφειλομένων που εισέπραξαν για τον μήνα Απρίλιο βάζοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων. Αυτό αποφασίστηκε στην ΓΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου που πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί.

Ωστόσο, οι Φαρμακοποιοί προειδοποιούν ότι, εάν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που εκπνέει η προθεσμία για την αποπληρωμή του συνόλου των οφειλών για τον Απρίλιο, δεν δοθούν όλα τα οφειλόμενα, τότε θα συνεδριάσουν και εκ νέου για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.
«Δεν αντέχουμε να χρηματοδοτούμαι το σύστημα για 3 και 4 μήνες την στιγμή μάλιστα που ούτε στον δανεισμό μπορούμε να προσφύγουμε καθώς οι τράπεζες έκλεισαν την κάνουλα προς εμάς», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου Αναστάσιος Τερζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.