2.6.12

Πλήρη διακοπή τροφοδοσίας στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν οι προμηθευτές ιατρικών ειδών

Αναγκαστική χαρακτηρίζουν οι προμηθευτές ιατρικών ειδών την απόφασή τους για παύση των παραδόσεων στα Δημόσια Νοσοκομεία από 5 Ιουνίου λόγω της αφόρητης οικονομικής πίεσης που δέχονται. Κι όλα αυτά, την ώρα που εντείνονται οι προσπάθειες της Πολιτείας και των αρμοδίων φορέων για την εξασφάλιση των αναγκαίων φαρμάκων ασθενών με σοβαρά νοσήματα.

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε (Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών), χαρακτηρίζουν ως αφόρητη την οικονομική πίεση που δέχονται καθώς παραμένουν απλήρωτοι για 1,5 χρόνο.
Έτσι από την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτουν τις παραδόσεις στα νοσοκομεία που παρουσιάζουν υπέρογκα ανεξόφλητα υπόλοιπα και ως εκ τούτου δεν αφήνουν άλλη επιλογή από την πλήρη αποχή από την τροφοδοσία τους, μέχρι την πλήρη εξόφλησή των μελών του Συλλόγου.
Τα νοσοκομεία αυτά είναι:
• Γ.Ν.Α «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
• Γ.Ν. ΡΟΔΟΥ «Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»
• Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
• Γ.Ν.Α «ΣΩΤΗΡΙΑ»
• ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
• ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/12 21:16

    Ο Αρακίδης δεν τα βρήκε τελικά τα λεφτά που διαφήμιζε?΄Η πήγαν αλλού??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/12 00:39

    Με τον μπουμπουνοκεφαλο πρόεδρο τι περιμένει κανείς; όλοι με το σύστημα του γιωργάκη διορίστηκαν λόγω ανικανότητας και να τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/12 20:16

    Και 5500 Ε τον μηνα.Ασχημα ειναι.Του Γιωργακη τα παιδια πριν πεινασουν παιρνουν θεσεις, φυσικα με αμοιβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/12 22:01

      Προφανώς ήθελες να τα πάρεις εσύ κουφάλα όπως και της Κομοτηνής .Γιαυτό γράφεις συνέχεια κατά του ΓΑΠ.Μια πληροφορία όμως.ΟΙ μισθοί αυτοί καθορίστηκαν και δινόταν επι ΝΔ και επι Γιωργάκη μειώθηκαν κατά 40 ο/ο και δεν είναι καθόλου τόσα, ούτε τα μισά . Ούφο.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.