2.6.12

15 μέρες μείνανε…

…οι μηχανές δουλεύουν στο ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/12 13:19

    Στο κόκκινο ή στο ροζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 15:57

      λαμόγιο piazza πάλι στην κουτάλα κοιτάς

      Διαγραφή
    2. Είμαι κουταλιανός ... τι να κάνω!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/6/12 18:47

      Φυσικά και είσαι κουταλιανός. Τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ μάθατε να ξεκοκαλίζετε ό,τι βρίσκατε μπροστά σας. Τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε πασοκιές και λαμογιές χωρίς ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/6/12 20:53

      Piazza δεν ξέρω ακριβώς τι πρεσβεύεις και τι πιστεύεις αλλά υποθέτω ξέρεις ότι μετακομίζεις εκεί με όλο το παλιό "καλό" ΠΑΣΟΚ. 2 άνθρωποι έχουν προτείνει τον Αρσένη για πρωθυπουργό. Ο Τσοχατζόπουλος το 1996 και ο Τσίπρας το 2012.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/12 17:17

    Πάντα ζούσα με την ελπίδα να ξημέρωσε μια μέρα όπου στην χώρα μας θα επικρατεί η λογική του συμφέροντος της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι των συνετχνιων και των ολιγαρχίων που κατα δυναστεύουν την εθνική μας περιουσία πουλώντας μας ψεύτικα όνειρα.Σημερα βλέπουμε για ακόμη μια φορά τις πολιτικές ηγεσίες να εκμεταλλεύονται την ανέχεια και τον πόνο του λαού μας υποσχόμενοι ότι μπορούμε να αποκτήσουμε χωρίς θυσίες και πόνο Για τα κόμματα που ήταν στην εξουσία δεν με προξένησε εντύπωση αλλα βλέπω ότι το πανίσχυρο αΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ διάβρωση και τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα κλασικό της αριστεράς Φαίνεται ότι ΓΙΑ ΝΑ Διοικήσεις ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙΣ Αν δεν μολυνθεί; Με το μικρόβιο του λαϊκισμού δεν γίνεσαι κομμάτι της Εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 21:13

      Εσύ πάλι τις γνωστές αμπελοπαπαριές σου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/12 18:44

    Oust gelois piazza!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/12 20:01

    Όταν οι μηχανες δουλευουν στο ΚΟΚΚΙΝΟ, υπερθερμαίνονται, ρετάρουν και καίγονται. Δηλαδή τα έχουν δώσει όλα.
    Αρχή της λειτουργίας εσωτερικής καύσεως.
    Εκτός κι' αν ο Τσίπρας φέρνει μηχανή τύπου "Cпутник-1" "Satellite-1"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/6/12 02:49

    Έχω μια σύνθετη ερώτηση στο διαχειρηστή αυτού του μπλογκ και φαντάζομαι ότι θα έχω και μια καλή απάντηση.
    Ερωτώ λοιπόν. Σα Θρακιώτης φαντάζομαι ότι αγαπάς τον τόπο σου και θέλεις το καλύτερο γι΄αυτόν. Πως λοιπόν μπορείς να υποστηρίζεις ένα κόμμα που πιστεύει ότι πρέπει να αναγνωριστεί η μειονότητα της Θράκης ως "τουρκική"? Έχεις καταλάβει ότι όταν με το κακό αυτό το συνοθύλευμα, συγγνώμη κόμμα αναλάβει να κυβερνήσει ποτέ και κάνει αυτό που πιστεύει πραγματικότητα, η περιοχή σου θα μετατραπεί σε "Κόοσσοβο"? Εντέλει αγαπάς τον τόπο σου και τη χώρα σου ή μήπως είσαι μειονοτικός, μέλος της περίφημης "τουρκικής" ένωσης και το κρύβεις? Με λίγα λόγια μήπως είσαι τελικά ο...Ντεντέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/12 00:37

      Ντεντε; αλήθεια που είναι αυτός ο γύφτος; που κρύβεται; φοβα΄ται αν βγει έξω; τι έπαθε; εμείς πάντως δεν ξεχνάμε τι είπε!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.