14.6.12

Τόσες χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν για να έχουμε τη Δευτέρα, αυτούς στην εξουσία;


Το παρακράτος του φοβερού διδύμου της Συγγρού, κάνει ότι μπορεί για να κατακτήσει τη εξουσία, χρησιμοποιώντας πάσης φύσεως μεθοδεύσεις που θα ζήλευε ο υπόκοσμος των  μυστικών υπηρεσιών και του διαδικτύου.

Ο θρυλικός Κομανέτσης, κολλητός του Συμπιλίδη, τα παίζει όλα για όλα στις επόμενες ώρες ως το βράδυ της Κυριακής. Αναρωτιέται κανείς αν αυτοκτόνησαν τόσες χιλιάδες συμπολίτες μας και οι δυνάμεις καταστολής σάπισαν άλλους τόσους στο ξύλο για να έχουμε τη Δευτέρα στην εξουσία το δίδυμο Σαμαρά – Βορίδη.
Χαιρετίσματα στον Μιχελάκη και στους κολλητούς του. Τα καλύτερα έρχονται...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/12 18:35

    Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι χιλιάδες που αυτοκτόνησαν το έκαναν για να έχουμε τη Δευτέρα στην εξουσία τον Τσίπρα και το παρδαλό κοπάδι που σέρνει απο πίσω του; Αν είχαν έστω και την παραμικρή ελπίδα οτι θα μπορούσε να τους δώσει λύσεις στα προβλήματα τους θα αυτοκτονούσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/12 22:55

    ΈΤσι κι αλλιώς στην εξουσία τη Δευτέρα θα είναι κάποιοι ανίκανοι:

    -είτε η ΝΔ
    -είτε ο ΣΥΡΙΖΑ
    -είτε και οι δύο μαζί

    Μπορεί να συμμετέχει και το υπεύθυνο ΠΑΣΟΚ το οποίο προφανώς ΔΕΝ ευθύνεται για το ότι κάποιοι ναυάγησαν στη ζωή τους σε βαθμό που να υποσκελίζεται από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

    ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα ΦΑΓΑΜΕ (και πιθανότατα κι αυτοί που αυτοκτονούν γιατί στέρεψε το εύκολο φαί)

    Το να στοχοποιούνται με επιχείρημα το δράμα των αυτοκτονιών οι πολιτικοί (ακόμα και αν είναι ο ανίκανος και επικίνδυνος Σαμαράς) και ακόμα παραπάνω, να ηρωποιούνται οι "αντιστασιακοί" Καμμένος και Τσίπρας επειδή διέλυσαν την πιθανότητα επιτυχίας του μνημονίου με τα καμώματά τους, είναι αδιέξοδο.

    Και για να έχουμε καλό ρώτημα: για να μην αυτοκτονήσουν 2000 σε ένα 6μηνο πρεπει να αυτοκτονήσουμε κάποια εκατομμύρια που ψιλοαντέχουμε;;;;

    Έτσι, για παράδειγμα, εγώ θα πληρώσω τους γιαλαντζί τυφλούς της Ζακύνθου;;; ΚΑι εξουσία άσκησαν και κάποιοι αυτοδιοικητικοί πιάτσα, όπως ο Κοτσάκης (ΟΠΩΣ λέω ο Κοτσάκης), όπως σωστά επισημαίνεις σε άλλη σου ανάρτηση. Μήπως να τους χρεώσουμε μερίδιο των αυτοκτονιών;;;;;; Για πες!!!

    Για πες ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.