21.6.12

Έξω από το παιχνίδι ο Έβρος


Οι ελπίδες ότι ο Έβρος θα εκπροσωπηθεί στη νέα κυβέρνηση Σαμαρά, εξανεμίστηκαν με την ανακοίνωση της σύνθεση της! Αν και στα «φαβορί» ήταν ο βουλευτής της περιοχής, Άκης Γεροντόπουλος, ένας από τους πιο αγνούς και πιστούς συνοδοιπόρους του Σαμαρά … τελικά δεν θα συμμετέχει σ’ αυτήν!

Ο Άκης Γεροντόπουλος πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, θα χρησιμοποιηθεί σε άλλο κυβερνητικό πόστο. Σε ότι αφορά τον έτερο βουλευτή της ΝΔ στον Έβρο, τον Αλέκο Δερμεντζόπουλο, αμφιβάλλουμε αν ο Σαμαράς γνωρίζει την ύπαρξη του!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/12 21:44

    Ρε τον Άκη τον κολλητό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/12 22:57

    Ναι έξω παραθυροφυλακας, φυλαρουχας κλπ ...ο Έβρος το απόλυτο τίποτα ...Γεροντοπουλος τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ,Δεμερτζοπουλος άλλο ανέκδοτο,Ντολιος ..Παλτο ,Ουζουνιδης ας μην σχολιάσω ανύπαρκτο και βαρεμενο κρίμα ένας Νόμος χωρίς εκπροσώπους ...όπου φτωχός και η μοίρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/12 03:28

    Η αρχή του τέλους για τον Γεροντόπουλο... Ο κόσμος ήδη άρχισε να αντιλαμβάνεται πως ο άνθρωπος δεν έχει καμία δυναμική, δεν το παίρνουνε κάτω στα σοβαρά και τον νοιάζει μόνο η πάρτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 20:46

      οταν τρεχανε για την παρτι τους πηγανε το ποσοστο τη ΝΔ στον Νομό μας στο 28%.οταν μπηκανε μπροστα το κόμμα(νοδε και ΤΟΠΙΚΕΣ )--γιατι οι ανθρωποι ειχαν κουραστεί αλλά κυρίως τουλάχιστον οι τέσσερις τελευταίοι δεν ειχαν και κίνητρο,,αλλά και ΕΥΡΩ--το ποσοστό πηγε κοντα στο 40%!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/12 08:15

    Έπρεπε να εκλεγεί η Καράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/12 10:36

    Εγκλωβισανε τον κόσμο να ψηφίσει ανυπαρκτους ,για αυτο δεν βάλανε Ρουφο- Kaβαρατζη -Κακαλη στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/12 12:35

    ΓΡΑΦΕΙΣ¨: Εγκλωβισανε τον κόσμο να ψηφίσει ανυπαρκτους ,για αυτο δεν βάλανε Ρουφο- Kaβαρατζη -Κακαλη στο ψηφοδέλτιο.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ & ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/6/12 20:56

    To παραμυθι οτι να βγω πρωτος για να γινω υπουργος το εμαθε ο Σαμαρας και τον εβαλε υπευθυνο παιδικων σταθμων της Βουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.