26.5.12

Δίπλα στον Καραμανλή κάθισε ο Στυλιανίδης…


…στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ στον Πειραιά! Άκουσαν και οι δυο τον Σαμαρά, έκαναν πολύ υπομονή μ’ αυτά που άκουγαν, αλλά μ’ αυτή την κίνηση ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε το χρίσμα για την επόμενη μέρα στη ΝΔ … που δεν αργεί!!!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/12 22:03

    θα είχε την τύχη του Καραμανλή αλλά είναι τυχερός που πολλοί χριστιανοί του πασοκ θα ψηφίσουν αναγκαστικά τον μόνο χριστιανό πρώτο υποψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/12 12:08

    Ζήτω ο Μέγας Ευριπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/12 17:50

    Eλα μην μας το λες. Σαν να λες δίπλα στον γλερίδη κάθισε ο αντωνιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/12 19:30

    ΝΑΙΙΙ ΣΙΓΟΥΡΑ !! ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !!! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ PLAYSTATION !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/12 11:11

    Λάθος τα λες πιατσα. Δεν κάθησε ο Στυλιανίδης δίπλα στον Καραμανλή. Ο Καραμανλής πήγε και κάθισε δίπλα στο Στυλιανίδη. ΆΣε τα σάπια. Είπαμε ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι κι έτσι ξεδιάντροπα. Να λέμε και καμιά αλήθεια γιατί η μισή αλήθεια είναι ανακρίβεια. Του έδωσε δημόσια το δακτυλίδι ο Κωστάκης του Ροδοπάρχη, μα τι λέω, του νέου ... Εθνάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 19:12

      Ποοοο ρε μάγκα μάζεψου λίγο ..... !! Τί πίπες είναι αυτές που λες ;;;;;; Ακου του νέου εθνάρχη .... γελάει ο κόσμος με σένα , γελάει και με τους κουμπάρους !!!!! ΈΛΕΟΣ ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/12 17:00

    Επικίνδυνα παιχνίδια των Τούρκων στη Ροδόπη
    Το νυν υπερ πάντων αγώνα δίνουν στη Θράκη οι κύκλοι του τουρκικού Προξενείου προκειμένου εκλέξουν στις 3 έδρες του νομού, μόνο μουσουλμάνους βουλευτές. Τελευταίο ανάχωμα στην προσπάθεια τους η πρωτιά Στυλιανίδη καθώς με το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται μειονοτικοί σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών. Η προσπάθεια μάλιστα να εκτοπίσουν
    τη ΝΔ από το να κερδίσει έδρα στο νομό επέβαλε την μετακόμιση του Ιλχάν Αχμέτ από τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη στη Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη προκειμένου να εκπληρωθεί ευκολότερα το σενάριο της μη εκλογής Χριστιανού στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιούνη.
    Άραγε στην κυβέρνηση έχουν πάρει χαμπάρι κανένας το παιχνίδι που πάει να στηθεί; Αντιλαμβάνονται τι θα σημαίνει η επικράτηση μόνο μειονοτικών για την περιοχή?
    ta xalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/5/12 14:57

    ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ…..!!!!
    Τα ρεζιλίκια μας έχουν αρχίσει να παίρνουν ήδη έκταση !!
    Νομίζω πως τέτοια τραγικά διλλήματα ακυρώνουν τη ψήφο μας !!
    Ποιος τελικά είναι μειονότητα στη Ροδόπη πραγματικά απορώ …….
    Δείτε : τι γράφεται σε αθηναϊκό site : http://www.zougla.gr/blog/article/539968

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.