21.5.12

Επίσκεψη μαθητών στο Μουσείο Ελιάς στην Καβάλα


Στο πλαίσιο της συμμετοχής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας σε μια Πολυμερή Σχολική Σύμπραξη «Comenius» με τίτλο «Biodivercity in indoor classes – Learning from each other» («Η Βιοποικιλότητα σε υπαίθρια μαθήματα – Μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο»), το συγκεκριμένο σχολείο θα υποδεχτεί και θα φιλοξενήσει τους εκπαιδευτικούς από τα σχολεία των συμμετεχόντων ευρωπαϊκών κρατών κατά την περίοδο του Μαΐου 2012.

Για το Δήμο Παγγαίου συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη των 30 περίπου συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, καθώς και μικρού αριθμού μαθητών ηλικίας 17-18 χρονών, την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο Μουσείο Ελιάς, στο Ελαιοχώρι, στις 8:45, ενώ η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με το θέμα της εργασίας του σχολείου, το οποίο αναφέρεται στο δέντρο και τον καρπό της ελιάς.
Η ξενάγηση στο Μουσείο Ελιάς θα περιλαμβάνει, σύντομη ενημέρωση των συμμετεχόντων του προγράμματος στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου, ενώ παράλληλα θα δοθούν προς διάθεση των συμμετεχόντων 30 χάρτες σε διάφορες γλώσσες, διαφημιστικό υλικό του Δήμου και μικρά αναμνηστικά δώρα, τα οποία θα αφορούν το Δήμο Παγγαίου.
Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης, θα πραγματοποιηθεί συμβολική δεντροφύτευση ελιάς στο χώρο πλησίον του Μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.