23.5.12

«Αλήτη, προδότη Σαμαρά» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αλήτη, προδότη, Σαμαρά» φώναζαν το 1993 τα γαλάζια αιγοπρόβατα. Σήμερα όσοι απέμειναν στην Πολιτική Άνοιξη (πρώην νέα ΝΔ) είναι, όπως λένε τα πρόβατα τα οποία ξαναγυρίσανε στο μαντρί, έτοιμα να υπερασπιστούν αυτόν τον αλήτη, τον προδότη.
Κατ’ αρχήν γαλάζιοι «ράμπο», το απόκομμα που παρουσιάζεται ως κόμμα, με το όνομα ΝΔ, επιχειρεί να σας κοροϊδέψει για άλλη μια φορά. Μιλάει λοιπόν για «προβοκάτσια», από αναρχικούς, αριστερούς κλπ. Προβοκάτσια ξέρετε τι θα πει;
  
Είναι όταν κάποιοι καταστρέφουν αυτό που ανήκει στους ίδιους ή τους συμμάχους τους, για να κατηγορήσουν τους αντιπάλους τους. Ο όρος λοιπόν τα λέει όλα. Θέλουν στη ΝΔ να συσπειρώσουν εναπομείναντα πρόβατα μες το μαντρί. Αλλά ματαιοπονούν.
Είστε κάτω από 20% και με τέτοια θα βρεθείτε κάτω από 3%. Μάλλον περάσατε δεύτεροι έτσι;

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/5/12 18:29

    Έτσι νομίζετε, οι πολίτες στις 17 Ιουνίου θα ψηφίσει την σταθερότητα. ΠΑΣΟΚ & ΝΔ για σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Αν κάνετε ζωντανό ρεπορταζ στην αγορά θα μάθετε πολλά και θα βγάλετε το συμπερασμα τι επιθυμούν σήμερα οι πολίτες. Οι εγωισμοί είναι για τους κουφιοκεφαλάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυρα Λεμονιά24/5/12 11:17

      Μα καλά, ακόμη υπάρχουν πολίτες στο τόπο αυτό που θα ψηφίσουν κάποιο απο τα δύο μικρομέγαλα κόμματα, τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ?
      Πέρα απο τίς πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός δεν είναι μια μιά καλή ευκαιρία να καταδικάσουμε αυτά και τις πολιτικές που εφάρμοσαν με την εναλλαγή στην εξουσία επι δεκαετίες τώραπου σαν αποτέλεσμα είναι η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει ως πολίτες, ως κοινωνία και ως χώρα?
      Ας ενθαρύνουμε με τη ψήφο μας, κάποιο απο όλα αυτά τα αντιμνημονιακά κόμματα και ποιός ξέρει κάτι καλό ίσως να προκύψει!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/12 14:25

      Ποιά αντιμνημονιακά μαντάμ, μας δουλεύεις? Λευκό για να φανεί η αντίθεσή μας.Λευκότατο όλοι.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.