30.5.12

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο εργοτάξιο του δρόμου Δοξάτου – Αδριανής


Επίσκεψη στο εργοτάξιο του δρόμου Δοξάτου – Αδριανής και επιθεώρηση της εκτέλεσης των εργασιών για τη βελτίωση του παραπάνω οδικού άξονα πραγματοποίησε τη Δευτέρα 28 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Στην επιθεώρηση των εργασιών παρευρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Παρανεστίου, Νίκος Καγιάογλου, ο Αντιδήμαρχος Παρανεστίου Παναγιώτης Κουκαριώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργύρης Πατακάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών, ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε πως «η βελτίωση του συγκεκριμένου δρόμου είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας. Γιατί ο δρόμος αυτός αφενός συνδέει τους δήμους Παρανεστίου και Δοξάτου και αφετέρου χρησιμοποιείται για την καθημερινή μετακίνηση μαθητών, αγροτών και όσων επισκέπτονται ή εργάζονται στα οινοποιεία της περιοχής.
Πρόκειται για ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 2.500.000€, για το οποίο πετύχαμε έκπτωση πάνω από 60% και σήμερα εκτελείται με σύμβαση ύψους μόνο 1.000.000€. Και είμαι διπλά ικανοποιημένος γιατί καταφέρνουμε επιτέλους να έχουμε αίσια έκβαση σε ένα πολύπαθο έργο το οποίο, εξαιτίας άστοχων χειρισμών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, είχε οδηγηθεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια σε αλλεπάλληλες ατελέσφορες δημοπρατήσεις και υπήρχε πολύ σοβαρός κίνδυνος να απενταχτεί και η πραγματοποίησή του να αναβληθεί επ’ αόριστον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.