31.5.12

Αχμέτ Ιλχάν: «Η Μπακογιάννη μου είπε να πάω στη ΝΔ και θα μ’ έκαναν Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης»

Μετά την επάνοδο της στη ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε η ίδια να φέρει τον κόσμο της στο κόμμα. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν, του οποίου και τηλεφώνησε!!!

Στο τηλεφώνημα που είχαν τα δύο πρώην στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από τον Ιλχάν Αχμέτ να συνταχθεί κι αυτός στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη και συγκεκριμένα στην 2η θέση πίσω από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο πρώην βουλευτής της τόνισε πως ιδεολογικά δεν μπορεί να συμβαδίσει στην πολιτική με τον Αντώνη Σαμαρά και της αρνήθηκε ευγενικά. Η Ντόρα όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Του είπε ότι αν είναι πρόβλημα η μη εκλογή του στη Ροδόπη, αυτό μπορεί να λυθεί. «Σε ενδεχόμενη νίκη της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος έχει συμφωνήσει να τοποθετηθείς στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης», του είπε, αλλά και πάλι ο Αχμέτ Ιλχάν αρνήθηκε.
Όλα τα παραπάνω τα εκμυστηρεύθηκε στους δημοσιογράφους των ΜΜΕ ο Αχμέτ Ιλχάν, κατά την διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην Κομοτηνή, στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, κόμμα με το οποίο πολιτεύεται τώρα ο Αχμέτ Ιλχάν, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/5/12 17:31

    epitides ta kanei gia na ekthesei ton samara.etsi ki alliws meta tis 17 iouniou pali ekloges tha exoun sti nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/12 18:09

    siga min ton parakalesei ton yvristi kai sykofanti o antonis samaras ayta ekei poy pernane stoys???????????????toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/12 18:22

    με αυτον τον πολιτικο λόγο θα αντιμετωπισθεί η κρίση; Τι κακο μας βρήκε στη Ροδόπη ο ενας μετα τον άλλον εκφράζουν τις λαχανιες τους. Για το αυριο κουβέντα λες και έχασαν την μνημη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/5/12 18:23

    Οι μουσουλμάνοι γιαλαντζήδες δεν ψηφίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/5/12 18:46

    Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα λέει μια παλιά σοφή παροιμία και εννοεί:
    Ότι, εάν δεν κοπιάσεις να αποκτήσεις κάποιο αγαθό στην ζωή σου τότε είναι καταδικασμένο να το χάσεις αυτό το αγαθό. Προφανώς, δεν πρόκειται να το εκτιμήσεις επειδή δεν κόπιασες για την απόκτησή του και έτσι δεν το αξιολογείς με την σωστή του τιμή.

    Αυτή την εικόνα παρουσιάζουν τα κόμματα με τους υποψήφιους τους.
    Είπες, είπα είπε, όλοι εναντίον ενός ή ένας εναντίον όλων. Συγκεκριμένες προτάσεις δεν υπάρχουν για το αύριο. Πλησιάζουν οι εκλογές κι’ αυτοί τον χαβά τους λες και έχουνε όρεξη να τους ακούνε οι ταλαιπωρημένοι πολίτες με τα βάσανά τους.
    Σαν να είναι ματιασμένοι από κακό μάτι. Να τους ξεματιάσει ο ποιο καλός εξορκιστής μουσουλμάνος ή χριστιανός να τους φύγει το είπες, είπα, είπε μπας και ακούσουμε καμιά καλή κουβέντα για το δύσκολο μέλλον που έρχεται μετά τις 18 Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/5/12 21:52

    ...κι όποιος τάξει τα περισσότερα...Γκρίζε Λύκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/5/12 23:14

    Ο ιλχαν νομιζει οτι οι μουσουλμανοι ειναι ακομα "τουρκακια" χαζοι δλδ οπως τους λεγαμε εμεις παλια...ξυπνησαν αγαπητε ιλχαν κ τετοιες παπαριες δεν πιστευουν πια..κατσε να σ φαει ολους εναν εναν τους ψηφους ο χατζηοσμαν τωρα γτ εισαι μεγαλος κωλοτουμπας κ εσυ κ στοιχημα οτι θες απ'εξω θα μεινης παλι αμυαλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/6/12 02:00

    Κι όμως το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ είναι πιό σοβαρό τώρα παρά με τους λαμοδαμωνα και λαμοσολταρίδη.Διαθέτει στρατηγική και λόγο. Απο τα άλλα δε τα απαλοιφάδια καραγιουσούφ και χατζηοσμάν χίλιες φορές καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/6/12 11:54

    ΨΗΦΙΣΑ ΔΗΣΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.