30.5.12

Συμπαράσταση από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας ζήτησαν οι εργαζόμενοι στα Μάρμαρα


Τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ζήτησε ο εκπρόσωπος των 14 εργαζομένων στα Μάρμαρα Καβάλας, Ιωακείμ Κωνσταντίνος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην εταιρία.

Όπως εξήγησε έχουν ήδη προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα διότι είναι απλήρωτοι για 9 μήνες, και έχουν μόνο λάβει κάποια χρήματα ως έναντι, ενώ διαβλέπουν ότι το εργοστάσιο οδεύει προς κλείσιμο.
Σημειωτέον ότι έχουν γίνει τέσσερις ομαδικές απολύσεις και την επόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μια τριμερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας για να διευθετήσουν το θέμα. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει το αίτημα των αργαζομένων και να επιδιώξει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.