25.4.12

Σούπερ ήρωες, transformers και κομάντο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Αυτό δεν είναι κόμμα … αλλά κέντρο Ειδικών Δυνάμεων! Υποψήφιοι της ΝΔ, αφήνουν για λίγο την προεκλογική τους δραστηριότητα και συλλαμβάνουν κακούς αλλοδαπούς (κλικ στην φώτο)! Διαβάστε τι γράφει η ιστοσελίδα Parapolitika:

«Προχθές το βράδυ ο Νότης Μηταράκης μιλούσε σε εκδήλωση για την εγκληματικότητα στην Αθήνα και την παράνομη λαθρομετανάστευση και έδωσε την υπόσχεση ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι στην Αθήνα θα επικρατήσει ο νόμος και η τάξη.
Πριν αλέκτωρ φωνήσει, έκανε πράξη ο ίδιος όσα έλεγε...
Χθες το πρωί, και ενώ βρισκόταν στην οδό Πατησίων για περιοδεία, ένας στενός συνεργάτης του είδε έναν αλλοδαπό από το Μαρόκο να κλέβει ένα κινητό τηλέφωνο από έναν νεαρό.
Ο Μηταράκης τον ακολούθησε τρέχοντας μέχρι την συμβολή των οδών Πατησίων και Δεριγνύ και αφού τον ακινητοποίησε τον παρέδωσε σε άνδρες της ΕΛΑΣ που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Κομάντο ο Νότης!».
Δεν έχω ζήσει ποτέ τέτοιες καταστάσεις! Θέλουν να κυβερνήσουν κιόλας…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/12 19:50

    ΠΕΘΑΝΑ στο γέλιο με τον τίτλο! Αν κατεβαίνει και ο Worf από το star trek πείτε μου, πάντα ήθελα να μάθω να μιλάω klingon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι εξυπνάδες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.