29.4.12

Τι λένε οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των κομμάτων


Τα ευρήματα των συνεχιζόμενων δημοσκοπήσεων που έχουν τα επιτελεία των δύο κομμάτων και που όμως δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν λόγω της σχετικής απαγόρευσης, δημιουργούν ισχυρές ενδείξεις ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δύσκολα θα φτάσουν το 50%!!! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Piazza del Popolo στην τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις έχουμε τα εξής αποτελέσματα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 23,5% και το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 17%! Ανεβασμένα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ένα τελευταίο στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πολιτών που αρνείται πλέον να απαντήσει στις δημοσκοπήσεις.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/12 23:55

    Αρχισαν οι δήθεν δημοσκοπήσεις.Γιατί να τις πιστέψουμε αφού απαγορεύονται και πληρώνονται πλέον τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/12 00:09

    ενδείξεις ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δύσκολα θα φτάσουν το 50%!....

    Μα τι λέτε? Μετά από όσα μας έκαναν με τις εξιντοτικές φορολογίες, τα μνημόνια και τα λουκέτα, υπάρχει κόσμος που θα τους ψηφίσει? Και που ζει αυτός ο κόσμος?

    Τα δύο τέως μεγάλα κόμματα θα πάρουν γύρω στο 14-18% το καθένα και η μεγάλη έκπληξη των εκλογών θα είναι ο Καμμένος (ίσως βγεί και πρώτο κόμμα) και φυσικά η Χρυσή Αυγή, η οποία θα βγάλει ανά έναν βουλευτή σε κάθε νομό της Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/12 06:10

    η δημοκρατια σου σταματα σταματα μεχρι το σταλινικο ΚΚΕ

    αντε ρε χαμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.