29.4.12

Μετά την ομιλία Βενιζέλου … εξόρμηση στη νυχτερινή ζωή της Κομοτηνής!

Η ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου στην Κομοτηνή, τέλειωσε λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Μετά υπήρχαν τα καθιερωμένα πηγαδάκια έξω από τον χώρο της πολιτικής εκδήλωσης και μετά … η εξόρμηση στη νυχτερινή ζωή της πόλης!

Έτσι η παρακάμερα της Piazza «έπιασε» τους Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, την Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρίκα Πουρνάρα, τον πρώην Γραμματέα της ΠΕ ΑΜ-Θ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ζαπάρτα στο Street Café Piccolo στην οδό Βενιζέλου.
Στο ίδιο καφέ εθεάθησαν σε άλλα τραπέζια, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Έβρου Θανάσης Ράσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ούστογλου με την παρέα του, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης με την δημοτική σύμβουλο Όλγα Τσετινέ, η βουλευτής Έβρου Ελένη Τσιαούση με δημοσιογραφική παρέα, ενώ στην Λέσχη Κομοτηναίων, είχαμε πραγματική «κατάληψη» από τους παρευρισκομένους της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/12 07:38

    ΠΙΑΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΣΤΟ ΠΙΚΟΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/12 08:27

    Και οι υπήκοοί τους είναι άνεργοι και δεν έχουν ψωμί να πάρουν. Αντί να είναι στα χωριά να ενημερώσουν τον κόσμο περνούν τον καιρό τους στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/12 21:40

      η...φτωχια θελει καλοπεραση και η κουταλα χερια στιβαρα,,,

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/12 20:15

    α ρε καημένοι πασοκοι,δεν ξέρετε τι σας γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.