25.4.12

Ένας πρώην ΠΑΣΟΚος από την Ξάνθη … στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ!!!


Και ένας πρώην ΠΑΣΟΚος συνδικαλιστής φιγουράρει σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Είναι ο Γιώργος Πετράκης, υπάλληλος της Δασικής Υπηρεσίας από τη Διομήδεια Ξάνθης, χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρόσφατα παραιτηθείς από το κόμμα λόγω της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Πολυνομοσχεδίου.

Ο Γιώργος Πετράκης είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών, ωστόσο, η ενημέρωση του Αντώνη Σαμαρά ήταν ελλιπής αφού η ομοσπονδία που εκπροσωπεί ο Ξανθιώτης συνδικαλιστής, είναι ουσιαστικά διαλυμένη σε τέτοιο βαθμό, που δεν συμμετείχε στο τελευταίο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/4/12 09:12

    Όσοι γνωρίζουν από κοντά την περίπτωση (πολύ αλητήρια συμπεριφορά σαν συνδικαλιστής και εκπρόσωπος ότι χειρότερου σε παλαιοκομματισμό) χαίρονται από τη μία (τεράστιο λάθος της ΝΔ...) λυπούνται από την άλλη για το επίπεδο ενός μεγάλου σχηματισμού όπως η ΝΔ. Τον ξεφορτώθηκε το ΠΑΣΟΚ, αλλά τον φορτώθηκε ο άλλος παράγοντας σταθερότητας στη χώρα, που κακά τα ψέμματα είναι η ΝΔ.

    Να τα βλέπουν όσοι αλοιθωρίζουν 'επαναστατικά' (ψαρώσαμε...) προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Στο ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς ταίριαζε ένας τέτοιος ανώμαλος συνδικαλιστής σαν τον Πετράκη. ΠΑλαιοκομματικός, διαπλεκόμενος με καταστάσεις έξω από υγιείς απόψεις, κεκτημενάκιας παλαιάς κοπής κατευθείαν από το ένδοξο παρελθόν του γνήσιου πρασινοφρουρισμού. Ότι πρέπει για το ΣΥΡΙΖΑ. Πώς τους ξέφυγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.