24.4.12

Απίθανες γκάφες της τεράστιας πολιτικής οντότητας που λέγετε Αντώνης Σαμαράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έλεγε ο τιτάνας πολιτικός Αντώνης Σαμαράς, για το έλλειμμα, την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και την μείωση των φορολογικών συντελεστών! Αυτά που θα δείτε … απλά δεν υπάρχουν!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/12 09:08

    Γκάφες ο οικοδεσπότης του ΦΑήλου;;;;;

    Τι λέτε ρε;;; Κοτζαμάν Βορίδη πήρε στη ΝΔ. Εδώ κόντεψε να πάρει και το Γιανναρά και χάλασε τελευταία στιγμή. Ρε ο άνθρωπος που αγαπάει την πατρίδα, ο ΑντιΝτόρα, ο Μιχαήλ Στρογκώφ, ο αφεντικός του Καμμένου, ο θηριοδαμαστής της Χρσής Αυγής κάνει γκάφες;;;

    Ρε αυτόν τον εκπροσωπεί ο ... Μιχελάκης και τον λέτε γκαφατζή; Δεν ντρέπεστε;

    Φτου στο ΠΑΣΟΚ. Μαύρο στους κλέφτες και τους προδότες που μας έφερενα εδώ που μας έφεραν. ΜΟΝΟ ΣΑΜΑΡΑ. Άντε Τσίπρα ή ΔΗΜΑΡ σας επιτρέπουμε. Να κάνετε ζημιά στο βρωμο ΠΑΣΟΚ.

    Σ Α Μ Α Ρ Α Σ ! ! !
    η μόνη σοβαρή επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/12 18:52

    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ=ΝΔ=ΓΑΠ=ΠΑΣΟΚ=ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ=ΛΑΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.......Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ.....ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.