24.4.12

Έλυσε τη σιωπή του ο κουρασμένος μετά από 2,5 χρόνια … με μια επιστολή!


Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση, ύστερα από 2,5 χρόνια πολιτικής αφωνίας, προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κώστας Καραμανλής αποπειρώμενος να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά!!! Δεν μίλησε όμως, καθώς ο κουρασμένος έστειλε επιστολή!!!

Μίλησε μετά από 2,5 χρόνια και θυμήθηκε να στηρίξει τη ΝΔ! Την καημένη την Ελλάδα το πώς την κατάντησε στα χρόνια της διακυβέρνησης του … σκέφτηκε πως την «στήριξε»; Άντε τον πούλο…
Για την ιστορία, στην επιστολή του αναφέρει:
«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ' όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.
Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας.
Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.
Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.
Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».
Διαβάσατε πουθενά την λέξη αυτοδυναμία;

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/12 13:21

    Ακόμη κοιμάται, συντακτης της ανακοινωσης ειναι ο Βατοπεδινος ο Ρουσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/12 22:05

    O κουμπάρος του Στυλιανίδη εν δράσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.