10.4.12

Απαγόρευση αλιείας στον ποταμό Έβρο


Με απόφαση που υπογράφει η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, απαγορεύεται η αλιεία με κάθε μέσο και εργαλείο στον ποταμό Έβρο, στις τεχνητές λίμνες, στα ρέοντα ύδατα (ρέματα, χείμαρροι, κανάλια, διώρυγες) και τους υπόλοιπους υδάτινους σχηματισμούς της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου.

Η απαγορευτική περίοδος αλιείας αρχίζει στις 15 Απριλίου 2012 και ώρα 8:00 πμ και λήγει στις 30 Μαΐου 2012 και ώρα 8:00 πμ.
Η απόφαση αυτή αποσκοπεί στην προστασία της αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών και των λοιπών υδροβίων οργανισμών που διαβιούν στα παραπάνω επιφανειακά νερά.
Για τους παραβάτες των αλιευτικών διατάξεων, επιβάλλονται διοικητικές ποινές και ποινικές κυρώσεις όπως επιβολή προστίμου, αφαίρεση άδειας αλιείας, κατάσχεση και εκποίηση των παρανόμων αλιευμένων προϊόντων, κατάσχεση και εκποίηση η καταστροφή (ανάλογα με την περίπτωση) αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.