23.4.12

Την δική του εκλογική μάχη δίνει ο Κυριάκος Μπαμπασίδης

Μπορεί ο Κυριάκος Μπαμπασίδης να θέλησε να προστατευθεί αυτή την φορά και αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές στη Ροδόπη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δίνει την δική του εκλογική μάχη. Είναι γνωστή από παλιά η φιλία και η προσωπική του σχέση με τον πρώην Υπουργό Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλο, που ξεκινάει από τα χρόνια που ο τελευταίος ήταν υπεύθυνος τύπου της ΝΔ.

Όπως  μαθαίνουμε ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, βρίσκεται στο στενό επικοινωνιακό επιτελείο του φιλόδοξου Βουλευτή της Β’ Αθηνών. Αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ λένε ότι ο Μπαμπασίδης, καλός γνώστης του πολιτικού σχεδιασμού, ήταν ο εμπνευστής του νέου ύφους της εκλογικής και επικοινωνιακής καμπάνιας του Άρη Σπηλιωτόπουλου (δες εδώ).
Είδη τα θετικά αποτελέσματα φαίνονται, καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις της Β’ Αθηνών, ο Σπηλιωτόπουλος εμφανίζεται ως βασικός διεκδικητής της πρώτης θέσης. Μάλιστα στην τελευταία πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα  Ημερησία, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν τρίτος πανελλαδικά μεταξύ όλων των στελεχών της ΝΔ, πίσω από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλο, αφήνοντας πίσω του όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.