24.4.12

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο σκακιστής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γεράσιμος Βαλλιάνος


Ο Γεράσιμος Βαλλιάνος, σκακιστής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, κατέκτησε την πρώτη θέση από όσους συμμετείχαν στην κατηγορία κάτω τον 12 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι Ερασιτεχνών, που έγινε στην Χαλκιδική.

Ο Εθνικός συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών με δύο παίκτες του, τους Γεράσιμο Βαλλιάνο και Διογένη Σπαθόπουλο. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 16 έως 22 Απριλίου.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Γεράσιμος Βαλλιάνος με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε 9 αγώνες, στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, ήταν 1ος, ενώ ο Διογένης με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 9 αγώνες, στην τελική βαθμολογία, ήταν 22ος.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/4/12 18:51

    Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΗ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.