24.4.12

Ελέγχει την κατάσταση…


Υπάρχει μια παράταξη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη η οποία λέγεται «Περιφερειακή Αναγέννηση» και στηρίχτηκε από τη νέα ΝΔ! Τα γεγονότα όμως δείχνουν ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να στηριχθεί ξανά!!! Και τι εννοούμε.

Πέντε (5) μέλη της παράταξης εκδήλωσαν την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο Αργύρης Πατακάκης στην Δράμα, ο Ανδρέας Μπαλίκας στην Καβάλα, ο Σταύρος Καβαρατζής στον Έβρο και οι Μπουρχάν Μπαράν και Χατζημεμίς Τουρκές στην Ξάνθη.
Κι ενώ η αυτοδιοίκηση παραδοσιακά βοηθάει τα κόμματα στην στελέχωση των ψηφοδελτίων τους, οι επιτελείς της Συγγρού και ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχθηκαν κανέναν!
Ο Πατακάκης θα είναι ανεξάρτητος βουλευτής, οι Μπαλίκας και Καβαρατζής αποκλείστηκαν και οι Ξανθιώτες θα είναι υποψήφιοι τελικά … αλλά με άλλα κόμματα! Ο Μπαράν με το ΠΑΣΟΚ (!!!) και ο Τουρκές με την Δημοκρατική Συμμαχία!
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης Γιώργος Παυλίδης φαίνεται ότι τελικά συνθέτει!!! Μα πάνω απ’ όλα ελέγχει την κατάσταση στην πολιτική του οικογένεια.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.