25.4.12

Ελένη Δημούδη … γιατί πρέπει να δοθούν μάχες για τον Έβρο


Κακά τα ψέματα, εδώ που φτάσαμε πρέπει να δοθούν μάχες για την επιβίωση και  τη ανοικοδόμηση της χώρας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και για τον Έβρο, που στους Αθηναίους πέφτει κάπως μακριά, τις μάχες πρέπει να τις δώσουν τοπικά, στην βουλή και στα υπουργεία, οι άριστοι. Αρκετά με τους αρεστούς και με όσους δεν θέλουν να σπάσουν αυγά.

Η Ελένη Δημούδη μπαίνει και πάλι σε έναν πολιτικό αγώνα, με το ίδιο ήθος και το ίδιο πάθος που επέδειξε, πάντα, στην επαγγελματική της δραστηριότητα και στην πολιτική. Λίγοι γνωρίζουν τον Έβρο όπως η Ελένη. Ξέρει τα προβλήματα, γνωρίζει και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν. Έχει και την δυναμικότητα να διεκδικήσει και στο τέλος να είναι αποτελεσματική.
Σήμερα δίνει την μάχη της εκλογής της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αύριο πρέπει να δίνει τις μάχες για τον Έβρο. Και είναι βέβαιο ότι θα τις κερδίζει.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/4/12 15:29

    ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.