25.4.12

Μια αξιόλογη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στη Ροδόπη


Ονομάζεται Λεωνή Παναγοπούλου και είναι 27 χρονών. Μπορεί να κατάγεται από την Πάτρα, αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Κομοτηνή, καθώς σπούδασε στο ΔΠΘ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην περιοχή μας.

Έντονα πολιτικοποιημένη από τα μαθητικά της χρόνια, συνεργάτης της Piazza del Popolo για αρκετό καιρό, η Λεωνή αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να πει ΟΧΙ σε όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν γύρω μας και να εκτεθεί στην κρίση των Ροδοπαίων, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Μια πολύ καλή επιλογή … για τους αναποφάσιστους!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/12 23:55

    Πολυ αξιόλογη Επιλογή της ΔΉΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/12 11:18

    Ρε παιδιά,τί έχει κάνει αυτή η νεαρή κυρία και είναι τόσο αξιόλογη; Γράψτε μας και κανένα στοιχείο, που να δικαιολογεί αυτούς τους αφειδείς χαρακτηρισμούς! Μήπως οι προσωπικές μας συμπάθειες προς κάποιο άτομο το καθιστούν αξιόλογο, επειδή διακρίνεται στις συντροφιές; Δεν έχω κάτι για να της καταλογίσω, ώστε να αποκρούσω αυτούς τους φιλόφρονες χαρακτηρισμούς και ούτε λόγους, που να μην την βλέπω με συμπάθεια. Άλλωστε όλες οι τρυφερές υπάρξεις είναι συμπαθείς.Αλλά διερωτώμαι, γιατί δεν τη γνωρίζει η κοινωνία της Κομοτηνής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.