Δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στον τομέα του Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ το τρίμηνο Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος 2012:
• Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην στοχευμένη δράση προβολής της χώρας μας από τον ΕΟΤ στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Έκθεσης για τον «Μέγα Αλέξανδρο» που έγινε στο μουσείο του Λούβρου.
• Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στις Τουριστικές εκθέσεις των Βαλκανίων (Σόφιας, Βελιγραδίου, Βουκουρεστίου).
• Παρουσίαση της Περιφέρειας στη Σόφια (Συνέντευξη τύπου- προβολή τοπικών προϊόντων).
• Παρουσίαση της Περιφέρειας ΑΜΘ στο Βελιγράδι με ειδικό όχημα το οποίο είχε φωτογραφίες και πληροφορίες για την περιοχή (διανομή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού σε πλατεία και κεντρικούς δρόμους).
• Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην έκθεση ΙΤΒ Βερολίνο, στη Γερμανία.
• Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην 1η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού NEXUS στην Αθήνα με ειδικό περίπτερο σε συνεργασία με τους φορείς διαχείρισης της ΑΜΘ.
• Συνεργασία με τις Ενώσεις ξενοδόχων της ΑΜΘ αλλά και με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων για την προβολή της Περιφέρειας, μέσω των επιχειρηματιών του Τουρισμού στην έκθεση ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη.
• Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού –Τουρισμού στο Φαλακρό με την ταυτόχρονη οργάνωση-προβολή του Χιονοδρομικού Κέντρου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜΘ.
• Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ δια του Π.Σ και Αντιπροέδρου της Επιτροπής κ. Πέτροβιτς Δημήτρη στην Έκθεση «Lentravel 2012» στην Αγία Πετρούπολη, Ρωσία.
• Συμμετοχή με ειδικό περίπτερο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ στο 1ο FORUM Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας που έγινε στην Καβάλα.
Πολύ ενδιαφέρον,βεβαια ο απολογισμός γίνεται στο ταμείο...Ποσο κόστισαν όλα αυτά ?Και τι θα αποφέρουν..??Αν αποφέρουν..!! Γιατί το να πληρώσεις ένα 3ήμερο ταξίδι σε εκπροσώπους των ΜΜΕ δεν το λες και τουριστική ανάπτυξη..:P:P:P
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο Κίζαρι σκάβοντας πριν 10-12 χρόνια την χαράδρα έκαναν την τεχνητή λίμνη του φράγματος λένε Ιασίου, ενώ είναι του Κίζαρι, φτάνει η ακρογιαλιά μέχρι τα σπίτια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν δούλεψε ακόμη, δεν πότισε τα χωράφια. Μπορούσαν όμως να το εκμεταλλευτούν τουριστικά. Να κάνουν σχέδια για εξοχικές κατοικίες, για μικρά ξενοδοχεία, ή ακόμη κιόσκια και δρομάκια γύρω από το γκιόλι, να καλοπερνάει ο κόσμος στη φύση. Το κυνήγι στο βουνό αρχίζει και τελειώνει στο Κίζαρι. Το εγκαταλειμμένο αλλά περιποιημένο Κίζαρι θα ξαναγεννιόταν επίσης και τα διπλανά χωριά. Δηλαδή να γινόταν κάτι ίδιο περίπου με τη λίμνη Πλαστήρα και άλλες τεχνητές λίμνες.
Όρεξη υπάρχει από πολλούς σχέδιο δεν υπάρχει από τη νομαρχία.
Απ ολες η πιο συμαντικη ηταν η συνεδριαση της Επιτροπης Πολιτισμου-Τουρισμου στο Φαλακρο.Οχι αυτα που εκανε ενας Νομαρχης και κατεβασε ενα ζευγος απο την Ρωσια...
ΑπάντησηΔιαγραφή