23.4.12

Τι γελάς ρε καραγκιόζη;


Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Φίλιππος Σαχινίδης συναντιέται με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την εφαρμογή του νέου προγράμματος οικονομικής πολιτικής. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το εξής:

Ότι και στις πιο δύσκολες στιγμές, οι Έλληνες πολιτικοί θέλουν μια φωτογραφία … χαμογελαστή! Οι δημόσιες σχέσεις πάνω απ’ όλα! Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών πάντως, αυτή η διάνοια στα οικονομικά, δήλωσε πως η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, κάτι που απέδωσε στην έγκριση του προγράμματος και στην επιτυχή υλοποίηση του PSI!!!
Δηλαδή τώρα θα χεστούμε στα λεφτά! Μαύρο στους μαυρογιαλούρους…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/12 13:03

    Η Λαγκάρντ, στην τελευταία της συνέντευξη είπε: "Αν θέλετε ανάπτυξη στη Ελλάδα με τις σημερινές συνθήκες, κουρέψτε όλα τα δάνεια των ιδιωτών, επιχειρηματικά ή στεγαστικά".

    Ο Σαχινίδης σε δίκή του συνέντευξη είχε πει: "Δεν θα κουρευτούν τα δάνεια ιδιωτών, καθότι αυτό θα προσκρούσει στη βούληση της ΕΚΤ".

    Τώρα, για να γελάνε κι οι δύο σημαίνει ότι..

    ... ούτε αυτός ξέρει αγγλικά, ούτε αυτή ελληνικά.

    Για το τελευταίο, βέβαια, δεν εκπλήσσομαι.

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.