18.4.12

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Πιστεύω στην περιοχή μας, γι’ αυτό και πολιτεύομαι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ξεκινώντας έτσι κι επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία. Σ’ αυτήν παρουσίασε το κεντρικό μήνυμα του προεκλογικού του αγώνα και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για την Ροδόπη.

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε την εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου κρίσιμη, καθώς αυτή «θα προσδιορίσει την τύχη του της Ελλάδας» και ζήτησε «ψυχραιμία από όλους», παράλληλα όμως, αναγνώρισε τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος και η Θράκη γενικότερα, αλλά τόνισε ότι «πιστεύω στην περιοχή μας, γι’ αυτό και πολιτεύομαι». 
Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε μεταξύ άλλων πως «πριν από 2,5 χρόνια όλα τα έργα στον Νομό μας ήταν σε εξέλιξη. Η θετική κινητικότητα στην αγορά κρατούσε όρθιες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η βιομηχανία στηριζόταν, παρά τα όποια προβλήματα, και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη πρωταγωνιστούσε στις εξαγωγές. Η αύξηση των φοιτητών συνέβαλε στην οικιστική ανάπτυξη της Κομοτηνής και των Σαπών, στη δημογραφική ενίσχυση της Ροδόπης και τόνωσε την τοπική αγορά, αναβαθμίζοντας παράλληλα και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε τρίτο πανεπιστήμιο της χώρας».
 
Συνεχίζοντας επεσήμανε πως «η έγκαιρη καταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων και των αποζημιώσεων ενίσχυσε το εισόδημα των αγροτών μας και βελτίωσε το βιοτικό τους επίπεδο. Για πρώτη φορά μπήκαμε στον τουριστικό χάρτη της χώρας, με πρωτόγνωρη κινητικότητα στον διερχόμενο, εναλλακτικό, μαθητικό και κοινωνικό τουρισμό.
Η ανεργία μειώθηκε από το 18% το 2003 στο 8% το 2008. Η Ροδόπη το 2009 εμφάνιζε την εικόνα μιας κραταιάς κοινωνίας, γεμάτης αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Μιας δυναμικής αναπτυσσόμενης οικονομίας, έτοιμης να αποτελέσει πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα». 
Επίσης έκανε κάλεσμα στους ψηφοφόρους για συμμετοχή στις εκλογές και νηφάλιοι να κρίνουν για την επιλογή. Ανέφερε πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι και κανένας δεν πρέπει να εμπιστευτεί ξανά ανθρώπους που λένε “λεφτά υπάρχουν”». 
Τέλος τόνισε πως ο ίδιος τοποθετείτε πάνω από κομματικά συμφέροντα και μιλάει στους ψηφοφόρους με κριτήριο το εθνικό και το τοπικό συμφέρον. 

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/4/12 18:36

    Ποια έργα ήταν «πριν από 2,5 χρόνια όλα τα έργα στον Νομό μας ήταν σε εξέλιξη.»
    Και γιατί δεν τα συνέχισε η κυβέρνηση Παπανδρέου με 5 στον αριθμό Θρακιώτες υφυπουργούς. Για όλα δεν φέρει ευθύνη η κρίση, καμιά φορά και η κρίση του εγκεφάλου.
    Μήπως ήταν εργα:
    Σε λόγια ναι, στα χαρτιά ναι, σε εξέλιξη μηδέν.
    Η δεν κρίση δεν ήλθε μόνη της, εκκολαπτόταν στα 5,5 χρόνια της ΝΔ, και έκανε την παρουσία της κ. υπουργέ το 2009. Τώρα αν δεν έγινε καλή διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση Παπανδρέου είναι ένα θέμα.
    Με την ανοικτή κόσμια αντιπαράθεση Πεταλωτή-Στυλιανίδη θα λάμψει η αλήθεια.
    Οι πρώην εκ των απορρήτων των πρωθυπουργών Καραμανλή και Παπανδρέου γνωρίζουν πολλά, εκτός κι’ αν μας πωλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/12 19:08

    A γιαυτό πολιτεύεται ο επισκέπτης της Ροδόπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/12 19:20

    Τα φούμαρα της δεξιάς.Στη Ροδόπη πολιτεύεται γιατί μόνο εδώ καταφέρνει και διώχνει την μειονότητα για να μην κινδυνεύει και βάζει τις Βούλες μούλες και βιολέτες τσιμ κολολέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/12 19:31

    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΟΜΕΡΟ" ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ;

    "Επιστροφή στο Μέλλον¨"
    (Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια):
    Το Επιστροφή στο Μέλλον (Back to the Future) είναι κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου 1985. Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της ομώνυμης τριλογίας. Προταγωνιστούν ο Μάικλ Τζέι Φοξ !!!!! και ο Κρίστοφερ Λόιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/12 19:39

    Οπισθεν ολοταχως και ολο δεξια μεχρι να βρεις τοιχο.Τοτε θα καταλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/12 19:40

    Εργα μηπως ειναι και οι επιχορηγησεις στις Μη Κυβερνητικες οργανωσεις πριν φυγει.Τα χρηματα τα εστειλε ο Ρεππας 141000Ε Νεοδημοκρατες να τον τιμωρησετε,για να δουμε ποιος θα τον ταιζει τον ανεπαγγελτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/4/12 20:20

    Εγκρίνεται και επαυξάνεται το διακαναλικό debate, ενώπιος ενωπίω να φωτισθούμε να μάθουμε την αλήθεια επιτέλους, και οι δύο θήτευσαν υπουργοί. Οι δαπάνες της διασύνδεσης ρεφενέ του λαού. Έτσι και αλλιώς τα κερατιάτικα ο λαός τα πληρώνει.
    Αν θέλουν οι πολιτικοί μας να μας πούν την αλήθεια.
    Αν θέλουν να παραδεχθούν ότι αυτοί μας έρριξαν στο μαγγανοπήγαδο.
    Γιατί κανένας τους δεν κάνει αυτοκριτική για το κόμμα του και τις ντροπές τους.
    Αοριστολογούν ασύστολα τα λάθη τους οι αστοχίες τους οι παραλείψεις τους οι αλληλοκαταγγελίες πάνε κι’ έρχονται, θα μας εξηγήσουν κάποτε, βέβαια αν θέλουν να μας πουν την αλήθεια:
    Αν θέλουν να μας παραδεχθούν ότι αυτοί μας έριξαν στο μαγγανοπήγαδο.
    Η Ελλάδα γιατί έφτασε στον πάτο.
    Γιατί χιλιάδες μαγαζιά έκλεισαν.
    Γιατί το κράτος έχει διαλυθεί.
    Γιατί η απόγνωση οδηγεί σε εκατοντάδες αυτοκτονίες.
    Γιατί η εγκληματικότητα σπάει όλα τα ρεκόρ.
    Τα γιατί πολλά, και ζητούν απάντηση.
    Να μην σφυρίζουν μόνο κλέφτικα και το μόνο πράγμα το οποίο ενδιαφέρονται είναι οι ψήφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/4/12 20:40

    Καλέ ποια ανεργία λέει 8%

    5% δεν ήταν το 2008;;; Τον εαυτό του κλέβει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.