16.3.12

Χριστίνα Καπετανίδου! Περιμένοντας τις αποφάσεις του απόλυτου θηλυκού…


Είναι νέα, πανέμορφη, χαρισματική, σωστή επαγγελματίας. Είναι ο πόθος του κάθε άνδρα στον Βόρειο Έβρο και όχι μόνο. Αυτή όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές. Χριστίνα Καπετανίδου … με πολλά λόγια!!!

Σήμερα, στα χέρια του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Αλέξανδρου Λυκουρέντζου υπάρχει σχετική εισήγηση με το όνομα της ως υποψήφια βουλευτής στο νομό. Η απόφαση είναι δική της, αν και δύσκολη!
Θα προτιμήσει και θα εμπιστευτεί ο Εβρίτης τις τύχες του σε μια νέα πολιτικό ή θα πάει στην «σιγουριά» των παλαιών; Ο καιρός θα δείξει και οι αποφάσεις, τόσο της Χριστίνας, όσο και του κόσμου, θα μας κρατάνε σε αγωνία!
Η νεαρή δικηγόρος από το Διδυμότειχο πάντως, θα πρέπει σίγουρα να αλλάξει στυλιστικές συνήθειες. Δεν μπορεί να πάμε να κατακτήσουμε την Αθήνα και να κυκλοφορούμε με τους συγκεκριμένους κρίκους στα αυτιά!!! Μπορεί Χριστίνα, να ταιριάζουν με τα απίστευτα μάτια σου, αλλά στυλιστικά είμαστε φάουλ. Κατά τ’ άλλα το έχουμε…
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, η Χριστίνα Καπετανίδου είναι η απόλυτη και πιο σέξυ γυναίκα στον Βόρειο Έβρο, αλλά δεν φτάνει με τίποτα το ταπεραμέντο της Αριάδνης Ροροπούλου, η οποία κρατάει δικαίως τα σκήπτρα του τίτλου Miss Βόρειος Έβρος!!!

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/12 14:25

    ΑΠΛΑ ΘΕΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/12 14:33

    γαλαζια γενια, γαλαζια σκουλαρικια, γαλαζια ματια στο γαλαζιο ψηφοδελτιο. χρστινα ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/12 16:25

    ΑΚΡΙΒΩΣ.ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ.ΠΑΡΑΕΞΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/12 21:01

      Na upothesw oti exete apopsi ws pros to paraeksw giati exete paei paraeksw proswpika etsi? Min trelenomaste entelws!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/12 17:25

    Από την πίτα που δεν τρώω τι με μέλει κι αν καεί

    Μαύρο λοιπόν στό γαλάζιο ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/12 22:06

    Καπετάνισσα της καρδιάς μου,
    Για χάρη σου εγκαταλείπω το ΠΑΣΟΚ
    Και θα ψηφίσω ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή.Νέες ιδέες,φρέσκα πρόσωπα για έξοδο από την κρίση.Την κρίση αξιών,ιδεών,νοοτροπιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/3/12 12:41

    Άσε μας ρε Βίκυ Τζότζολα που έχετε νέες ιδέες εσείς και θα μας βγάλετε από την κρίση αξιών!!! Που γράφεται στα αρχαιοελληνικά και έχετε κολλητούς τους Ζουράρηδες, Λαζαρίδηδες και λοιπούς φασίστες. Και τέλος πάντως σταμάτα να ανακατεύεσαι με τον Έβρο. Κάτοικος Αθηνών δεν είσαι; Άει στο διάολο επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/3/12 22:42

    3.41
    καλα πολυ τρομπας εισαι
    οτι χαιρεσαι ονειρευεσαι
    και βεβαια η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ εινα αυτη που θα μας βγαλει απο τα αδιεξοδα που μας εφεραν τα κολληταρια σου, κοπροσκυλα και αυτοι σαν εσενα, που την κριση ιδεων την αντιμετωπιζεις με διαολοστελματα, την κριση των ιδεων με μονομαχιες με φαντασματα,για την κριση νοοτροπιων δεν θα κανω αναφορα γιατι ειναι ορατη σε σενα.
    κυνηγε φαντασματων Άει στο διάολο επιτέλους, οπως εγραψες και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/3/12 14:03

    ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ.ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΘΕΑΤΡΙΝΟ, ΑΘΛΗΤΟΠΡΕΖΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ,ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ,ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΚΟΥΡΕΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΘΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙ ΑΜΟΙΦΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ?
    ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Den mou les re palikari, pou toso omorfa mas ta les...esy exeis apopsi epeidi tin exeis gnwrisei i eisai enas apo tous kafrous kai ta athlitoprezonia sta opoia anaferesai? Den sas kanoun oi palioi giati einai oti einai, den sas kanoun OUTE oi neoi giati den exoun empeiria, skeftikes pote oti apo tin kanapedara stin opoia kathese kai mas sxoliazeis toso aneta DEN EXEIS KOUNISEI ROUPI!!!??? An exeis ta kotsia, kateva se psifodeltio kai kane kati esy! Alla oxi fisika! Einai poli pio efkolo na krinoume kapoious gia tous opoious den exoume idea giati afto mas kanei kaliterous, etsi den einai? e OXI den eisai kaliteros! Ksipna!gia tin akriveia uparxei megali pithanotita na eisai poli xeiroteros apo aftous pou psifizes mexri twra! kai poli pithanon na eisai enas apo aftous pou kanane tous palious na katantisoun etsi opws katantisan! Opote KANE MAS TIN XARH, kai ase mia kopela i opoia einai apistefta kali epaggelmatias kai apistefta kalo atomo na proxwrisei MPAS KAI DEIS ESY KAMIA ASPRI MERA!
      Efxaristw.

      Διαγραφή
    2. Episis aftoi pou sxoliazoun stylistika parakalounte na anartoun proswpikes fwtografies....gia evnoitous logous.
      Efxaristw

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/3/12 08:49

      ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ,ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ.

      ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 1ον. ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
      2ον.ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.
      Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ η Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΙΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟ, ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΧ

      ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑ.

      ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ,SEXY ΓΥΝΑΙΚΑ
      ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ
      ΝΕΑ,ΠΑΝΕΜΟΡΘΗ, ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ (που αραγε χαρισματικη? στο sex,στα φακιρικα,στο κολυμπι,στο,τρεξιμο,στα ακροβατικα? που?
      μηπως στη μαγειρικη? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ???
      ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙΛΗ,ΡΑΠΤΗ,ΣΑΚΟΡΑΦΕΣ,ΤΣΟΚΛΕΣ,ΛΕΜΟΝΗΔΕΣ,ΝΤΑΛΑΡΙΣΕΣ,ΑΝΟΥΣΑΚΙΑ,ΚΑΤΣΕΛΑΚΙΑ,ΦΑΣΟΥΛΑΚΙΑ,ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣΕΣ,ΚΟΡΚΟΥΛΕΣ, ΤΣΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

      ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

      ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
      Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ Η ΝΑ ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ (δηλαδη να ειναι ψωνιο.
      παρακαλω η τυχον απαντηση ναναι στα ελληνικα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/3/12 04:24

      Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο από πάνω. Πέστα!!

      Διαγραφή
    5. Ξεκίνησα να γράφω ολόκληρη έκθεση με βάση πολύ σοβαρά επιχειρήματα, όταν ξαναδιάβασα όμως την απάντηση σου "Ανώνυμε" κατέληξα στο εξής...Δεν αξίζει ρε φίλε να σου απαντήσω, όχι γιατί δεν μπορώ, απλά γιατί ότι και να σου πώ δεν θα το καταλάβεις, και αυτό όχι γιατί δεν μπορείς, αλλά γιατί δεν θέλεις. Δεν θέλεις να καταλάβεις ότι ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ. Δεν σου φταίει η Καπετανίδου και οποιαδήποτε Καπετανίδου, είσαι ένας από αυτούς που ψήφιζαν και είσαι ΥΠΑΙΤΙΟΣ για όλα όσα συμβαίνουν, και αν δεν αλλάξεις ΕΣΥ δεν θα αλλάξει τίποτα όσο και να τα βάζεις με την κατα τόπους "Καπετανίδου". Ελπίζω να σε κάλυψα. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/3/12 20:59

    like στον ανώνυμο από πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.