12.3.12

Αρχίζουν οι εργασίες για το νέο Νοσοκομείο της Κομοτηνής


Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑΝΟΜ Γιάννη Φωτάκη, όπου ενημερώθηκε και παρέλαβε υπογεγραμμένη, τη σύμβαση Μελέτης και Δημοπράτησης του έργου: «Ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, 200 κλινών» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία εκκρεμούσε ως ο πλέον απαραίτητος κρίκος για την επιτάχυνση της κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα η Μελέτη Δημοπράτησης του Νέου Νοσοκομείου περιλαμβάνει Αρχιτεκτονική Μελέτη, Στατική Μελέτη, Ηλεκτρο-μηχανολογική Μελέτη. Συμφωνήθηκε να παραδοθεί η μελέτη αυτή μέσα σε τρείς (3) μήνες, ώστε να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου.
Ο Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε σχετικά: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου. Όταν υπάρχει σοβαρότητα όλα προχωρούν και μάλιστα μεθοδευμένα με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση.
Η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής προχωρά με διασφαλισμένη χρηματοδότηση, κανονικά και απρόσκοπτα, βάση των προγραμματισμένων διαδικασιών με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Ροδόπης».

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/12 18:27

    Eκείνη η φούσκα του Στυλιανίδη ήταν σαν το αεροδρόμιό του μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/12 20:00

    Ειδατε ο κηπουρος ο Πεταλωτης.Νοσοκομειο μας κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 23:34

      Ναι για να γιατρευτείτε απο την βλακεία σας

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/12 00:10

    Όταν κόβουν από παντού μακάρι να είχαμε 2-3 "κηπουρούς" ακόμα σαν τον Πεταλωτή, να μας διατηρεί το επίδομα παραμεθορίου που ήθελε να κόψει ο Βαγγέλας. Ας είχαμε 2-3 "κηπουρούς" ακόμα, όταν γίνονται παντού συγχωνεύσεις εμείς να κρατάμε αστυνομίες, δικαστήρια, πυροσβεστικές. Αλλά βέβαια, δεν βόλεψε το χαζό παιδάκι της κυρά Κατίνας, δεν χάιδεψε τα αυτάκια των ταριφών, οπότε στην πυρά κι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/12 10:20

    Το γραφειο του Πεταλωτη κανει πολυ καλη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/3/12 11:53

    Καλά που έχουμε το Χατζηοσμάν. ΑΛλιώς νοσοκομείο δε θα βλέπαμε. Τι σχέση έχει ο Πεταλωτής με το νέο Νοσοκομείο;;;;;

    ΧΑτζηοσμάν και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/3/12 12:56

    Αφου τόση καλή δουλειά κάνει το γραφείο του κ. Πεταλωτή, τότε να ενημέρωσει τους πολίτες πως αξιοποιήθηκαν τα 6.200.000 ευρώ που δόθηκαν για τον εκσυχρονισμό του υπάρχοντος νοσοκομείου το 2002.
    Αν είχαν αξιοποιηθεί τα ευρώ στα κτιριακά, και γινόταν μια καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας του, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα ήταν περιττό το νέο νοσοκομείο.
    Άνοιξαν το φάκελλο "νέο νοσοκομείο" για να καλύψουν την ανικανότητά τους και τις διαβολιές τους. Αν επισκεφθούν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι το υπάρχον νοσοκομείο Κομοτηνής, θα γελάνε
    με την αντιοικονομική πρωτοβουλία τους. Γιατί στις πατρίδες τους λειτουργούν νοσοκομεία που κατασκευάσθηκαν απο το 1400μχ και μετά. Απλά τα εκσυχρονίζανε σύμφωνα με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης. ¨Αλλο ανάγκη και άλλο πολιτική φιγούρα και κάλυψη εκούσιων ή ακούσιων σφαλμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/12 15:25

      Και στην κορφή κανέλα

      Τους τσούζει όλους πώς το παλικάρι σε 2 μόλις χρόνια ξεμπέρδεψε ως υπουργός κουβάρι που 45 Γιάννηδες δεν κατάφεραν (απλά γιατί δεν ενδιαφέρονταν...) σε δεκαετίες.
      -Χρήματα; Δεσμευμένα και έτοιμα!!!
      -Μελέτες; Με απίστευτη ταχύτητα!!!
      -Πολιτική βούληση;;;; Με τα καντάρια
      -Συνεργάτες;;;; Επαρκείς και φιλότιμοι και αφοσιωμένοι
      -Απρόβλεπτα (οικόπεδο π.χ.);;; Φέρτε κι άλλα να ξεπεράσω

      Και ας υπάρχουν 152 θέματα που θα βρουν να λένε να τον κτυπήσουν το Γιώργο Πεταλωτή. ΣΤο πλήθος της γκρίνιας θα σταθούμε ή στο μείζον χειροπιαστό;;;;

      Μπράβο Γιώργο
      Κι άσε τους γιατρούς να κάνουν διατεταγμένη αντιπολίτευση επειδή "διαισθάνονται" υποχώρηση των δημόσιων δομών υγείας (ναι τους καημένους τους έπιασε ο ανθρωπιστικός και τοπικιστικός καϊλές) παρέα με Στυλαινίδη και Αγγέλίδη για να αμαυρώσουν την επιτυχία.
      Μέχρι και το αυτονόητο, τη συγχώνευση των δύο κλινικών σταμάτησες (κακώς αν το δεις λογικά...) Γιώργο ΠΕταλωτή για να μην έχουν να λενε οι μικρόψυχοι!!!

      Ρε άντε πάντε μπείτε στον ΕΟΠΥ να έχει ο κόσμος ασφάλεια και αφήστε τα σάπια που το 2012 με αυτά που συμβαίνου γύρω μας ξυπνήσατε και μυριστήκατε "πρόβλημα στις ... δημόσιες δομές υγείας". Έμποροι, ε έμποροι για να μην πω τίποτα χειρότερο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/3/12 17:18

      Να ρωτήσετε την Μανωλιά και τον Στυλιανίδη που πήγαν εκείνα τα λεφτά.Πάντως τώρα με το νοσοκομείο αυτό δεν γινόταν τίποτα, ούτε καν οικοδομική άδεια έχει,θα έπρεπε να γκρεμιστούν δύο όροφοι , να ξαναχτιστεί, να γινει επέκταση και να παραμείνει πανάκριβο αχούρι.Οι εργαζόμενοι εκεί τα ξέρουν όλα αυτά εδώ και χρόνια

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/12 20:26

    Μα τι συμπεριφορά είναι αυτή, τι λεξιλόγιο, τι ατεκμηρίωτες εκφάνσεις σκέψεις είναι, προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης είναι. Δηλαδή για εσάς ισχύει «μην σκέπτεστε, μην ομιλείτε, μην εκφράζεσθε, μην ενδιαφέρεσθε για την πόλη που ζείτε που κινείσθε, μην συναναστρέφεστε, και δεν πρέπει να έχετε τις ελάχιστες εξυπηρετήσεις υγείας, παιδείας, εξεύρεσης εργασίας κτλ στοιχειώδη που συνθέτουν μια ομαλή ανθρώπινη κοινωνία». Ποιος αρνήθηκε το καλό από το κακό, το καλύτερο από το καλό. Δεν αντιληφθήκατε ότι προκαλείτε τη κοινωνία με την συμπεριφορά σας και τις ανώριμες γραφές σας. Η κοινωνία είναι οργισμένη και συγχυσμένη, στο τσακ το μπουρλότο.
    Για να μην περιττολογούμε, η σημερινή φάση του Νέου Νοσοκομείου είναι η παρακάτω σύμφωνα με την έγκρισή του από το υπουργείο ανάπτυξης, καλά κρασιά μέχρι το 2015. Με μη εγκεκριμένη πίστωση δεν ξεκινούν τα έργα. Μακάρι να έλθουν όλα βολικά!!!!!!!!!! Προσωπικά το εύχομαι.
    Χωρίς να θέλω να παρέμβω στα εσωκομματικά του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
    Αλλά:
    Συντονισθείτε να διορθώστε τα του οίκου σας, εξασφαλίστε την κομματική σας στέγη, να σας λέμε καλημέρα πριν καταντήσετε περιπλανώμενοι Ιουδαίοι, και αφήστε τους γιατρούς, τους εργαζόμενους, τις εκατοντάδες ανέργους, τους επιδοτούμενους αγρότες, αφήστε τους ήσυχους στα βάσανά τους. (Η ΕΕ Ευρώπη τα χορηγεί, απλά η Ελλάδα καθυστερεί τις πληρωμές για να έχει πλασματικό ταμείο το Κράτος, ανίδεοι).
    Δεν αντιληφθήκατε ακόμη ότι ο Λαός υποφέρει και υπομένει για να σώσει την πατρίδα.

    Παρακάτω είναι η έγκριση του έργου, βαθμολογημένη φάση του έργου (1).
    Μέχρι την ωρίμανση έχουμε χρόνο.

    1)ΕΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

    2)Έργα Ορόσημα Περιφέρειας ΑΜΘ 20.09.2011

    Α.Τίτλος έργου/ MIS
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ 200 ΚΛΙΝΩΝ


    B.Προυπολογισμός έργου ή εκτιμώμενος π/υ
    50.000.000


    C.Φάση Έργου
    1

    D.Απαιτούμενες ενέργειες
    ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ 9/2011


    E. Χρονοδιάγραμμα ενεργειών
    ΕΝΤΑΞΗ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


    F.Φορέας ευθύνης
    ΔΕΠΑΝΟΜ


    G.Παρατηρήσεις, αιτιολόγηση σημαντικότητας έργου
    ΤΟ ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.


    H.Προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης φυσικού αντικειμένου
    2015


    I.Υπεύθυνος του Φορέα Ευθύνης
    Ο κ. Χ…


    http://www.mindev.gov.gr/?p=5506
    Πατήστε παρακαλώ: ΕΔΑ – Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
    Θα δείτε όλα τα εντασσόμενα έργα τα περισσότερα είναι συνεχιζόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/12 11:41

      H στέγη του πασοκ είναι αυτή που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο.Τα παραπάνω αποδεικνύουν οτι νοσοκομείο νέο γίνεται και μπράβο σε όσους το τρέχουν.Εσείς στην περιφέρεια το ξέρετε καλύτερα.Για ποιάν ωρίμανση μιλάτε ? Αν δεν το έτρεχε ο Πεταλωτής θα μέναμε ακόμη με την φωτογραφία Αβραμοπουλου Στυλιανίδη και λοιπών για νοσοκομεία μπαρούφες κι όχι γιαυτό.Ωριμάστε κάποτε και μην εκθέτετε αυτούς που σας διόρισαν εκεί

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/3/12 08:32

    Ο κ. Γιαννακίδης ως χαρισματικός καταφερτζής μπορεί να εξασφαλίσει τις πιστώσεις των 50 εκ. ευρώ της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/3/12 12:20

    Η ανάπτυξη θεσμικά είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, οι μεσάζοντες καθυστερούν και συγχύζουν την συλλογική αναπτυξιακή σκέψη των θεσμικών οργάνων.
    Είναι σαν τους μεσάζοντες της πατάτας, η συλλογική συνεργασία των πατατοπαραγωγών έφερε αποτέλεσμα.
    Πατάτες φθηνές για την φτώχεια. Οι μεσάζοντες την έκαναν πατάτα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/12 13:20

      Σιγά μην πάθουν τίποτε τα θεσμικά όργανα με τη συλλογική αναπτυξιακή σχέψη που τα συγχύζουν οι μεσάζοντες.Και τι θεωρία κοτσάνα είναι αυτή ότι η ανάπτυξη είναι θεσμικά αρμοδιότητα της περιφέρειας.Και κυρίως γιατί τότε ψάχνετε συνέχεια για "μεσάζοντες" ολημερίς στην Αθήνα?Για να συγχίζεστε και να καθυστερείτε?Κάντε τη δουλίτσα σας και αφήστε τις πατατιές σας κατά μέρος.Κι αυτήν την ώρα που σχολιάζετε, εργάσιμη ώρα πληρώνεστε για να δουλεύετε κι όχι για να πατατοφιλοσοφείτε ρεεεε!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος14/3/12 14:29

    Για να μην κάνετε τους έξυπνους, η χρηματοδότηση των 50εκ € είναι όχι μόνο εξασφαλισμένη και δεσμευμένη ΜΟΝΟ για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής (ένα μπράβο από κάποιον φορέα δεν άκουσε αυτός ο έρμος ο Πεταλωτής, αλλά θα το ακούσει απο το λαό) αλλά είναι ενταγμένο στα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ που είναι ΑΠΑΙΤΗΤΟ να γίνουν το γρηγορότερο από την Ε.Ε. και για λόγους αναπτυξιακούς / οικονομικούς και όχι μόνο κοινωνικούς.

    Για να μην διασπείρουν οι ημιμαθείς τις κακίες τους νομίζοντας ότι με μισές αλήθειες θα αμαυρώσουν την αλήθεια ότι στην πιο δύσκολη περίοδο της χώρας στην Κομοτηνή προχωρεί ΟΜΑΛΟΤΑΤΑ (πράγμα απολύτως σπάνιο για τέτοιας κλίμακας έργα) το ΞΕΚΑΘΑΡΟ (μετά από ΔΟΥΛΕΙΑ και ΒΟΥΛΗΣΗ όχι ΑΣΤΕΙΑ) του νέου Νοσοκομείου.

    Κανονικά αν δεν ήταν τόσο σεμνός ο Πεταλωτής θα μπορούσε να υπονοήσει ότι και το όνομα του νοσοκομείου "Γιώργος ΠΕταλωτής" έπρεπε να είναι αλλά αυτό είναι το απολύτως τελευταίο... Θα το άξιζε πάντως!!!

    Και ο ιατρικός σύλλογος ως άλλο παπαγαλάκι του στυλιανίδη σπέυδει να σπείρει ζιζάνια σε συγκεκριμένο χρόνο με την εφεύρεση της "διαίσθηση" "κινδύνου" από τη "συγχώνευση" Νοσκομομνείων Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης. Ο καθένας με τα κίνητρά του και το επίπεδό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/3/12 18:10

    Ο Περιφερειάρχης κ. Γιαννακίδης «Γάτος Παπουτσωμένος» μέχρι να εξασφαλιστούν και να πέσουν τα ευρωπουλάκια «εν τη χείρα βοήσωμεν». Κάνει τον μπεκί ψιλοκομένο, να μην την πατήσει σαν τον Περιφερειάρχη κ. Περγαντά. Την πάτησε μια φορά με τον Στυλιανίδη………. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» άλλο πράγμα προυπολογισμός του έργου και άλλο πράγμα εγκεκριμένη πίστωση του έργου. Στα αδελφάκια νοσοκομεία.
    ………………………………………………………………………………………….
    Νέο νοσοκομείο Χαλκίδας
    Συζητήθηκε σήμερα η χρηματοδότηση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας
    06.12.2011, 14:32 Ώρα
    Σε συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Υπουργοί, Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με τους Υφυπουργούς των ως άνω Υπουργείων αντίστοιχα, κ.κ. Θάνο Μωραϊτη και Μιχάλη Τιμοσίδη, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η χρηματοδότηση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και αποφασίστηκε αυτή να γίνει ως εξής:
    Από το Π.Ε.Π. θα δοθούν 22 εκατομμύρια Ευρώ, από το ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και σε συνεννόηση με τον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη 7,7 εκατομμύρια Ευρώ και όσα υπολείπονται έως το συνολικό ποσό των 69 εκατομμυρίων

    Ευρώ που απαιτούνται για το έργο, αυτά θα δοθούν από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μέσα στα επόμενα 4 χρόνια, με την απόδοση ¼ του ποσού αυτού κάθε χρόνο.

    ……………………………………………………………………………………………..

    Φάντασμα το έργο του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας

    Ημ/νία προσθήκης: 11 Ιανουαρίου 2012, 20:08

    Ο Κώστας Μαρκόπουλος επικαλείται απάντηση του υπουργού Υγείας, για να υποστηρίξει ότι το έργο δεν θα γίνει.

    Σε κακόγουστη φάρσα σε βάρος του Ευβοϊκού λαού εξελίσσεται η υπόθεση ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας. Ενώ ο Περιφερειάρχης και κυβερνητικοί βουλευτές θριαμβολογούν υποστηρίζοντας ότι το έργο ξεκινάει εντός των ημερών, προκύπτουν συνεχώς στοιχεία ότι το έργο δεν έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και είναι στον ... αέρα.

    Πρόσφατα δημιουργήθηκε θέμα, μετά από ανακοίνωση των περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση", που επικαλέστηκαν έγγραφο του υφυπουργού Ανάπτυξης Θάνου Μωραΐτη ( δείτε εδώ το θέμα).

    Την Δευτέρα έφερε πάλι το θέμα στο προσκήνιο της επικαιρότητας ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος επικαλείται απάντηση στην Βουλή του υπουργού Υγείας και υποστηρίζει ότι ο υπουργός αφήνει έκθετο πολιτικά τον περιφερειάρχη κ. Περγαντά, σχετικά με το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Μαρκόπουλου, ο υπουργός κ. Λοβέρδος ισχυρίστηκε στη Βουλή ότι δεν έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες πιστώσεις για την ολοκλήρωση του.

    Ο βουλευτής της ΝΔ αναρωτιέται:" Δηλαδή τι έργο ενεγράφη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕ 091/5 χωρίς εξασφαλισμένα χρήματα;" και προσθέτει: " Δηλαδή πέραν των 22 εκ. του ΕΣΠΑ τα υπόλοιπα 48 εκ. ευρώ ΔΕΝ υπάρχουν."

    Επίσης ο κ. Μαρκόπουλος υποστηρίζει, ότι ο υπουργός ομολόγησε ότι: "ΔΕΝ έχουν δημοσιευθεί οι όροι της πολεοδομικής άδειας. Επίσης, ότι ΔΕΝ έχει εγκριθεί το Τεχνικό Δελτίο του έργου από την Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας."

    Η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ καταλήγει με τη δήλωση: «Με βάση όλα τα παραπάνω το πολυπόθητο νέο Νοσοκομείο έγινε φάντασμα με υπογραφή Περγαντά. Ο κ. Περιφερειάρχης έχει περιπέσει σε ασυγχώρητα ψεύδη, για να καλύψει την πολιτική του απάτη.

    Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα και πάλι. Παρέλαβαν ένα έργο με ανάδοχο, επάρκεια χρημάτων αλλά χωρίς οικόπεδο και θα παραδώσουν τίποτα με έναν ανάδοχο να ζητά αποζημίωση…

    Τέλος όσοι έχουν κάνει μέχρι τώρα διθυραμβικές δηλώσεις για ξεκίνημα του έργου κλπ, ας φροντίσουν να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον και να μην τους παρασύρει ο κ. Περγαντάς. Ας δουν τον κ. Μπουραντά και τη σιωπή του…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/3/12 18:59

    Νέα δημοσκόπηση ανάβει φωτιές : Στο 17% η ΝΔ, δεύτερο με 10% το ΠΑΣΟΚ
    14.03.2012

    Πολυκερματισμό του πολιτικού συστήματος και οκτακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί αύριο.

    Σε εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ είναι πρώτη συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 10 %, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ισοψηφούν με 9,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 8 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5 % , η Χρυσή Αυγή 3,5% ,το ΛΑΟΣ 3% ενώ Οικολόγοι Πράσινοι, ΔΗΣΥ και το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνουν από 2%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.