12.3.12

Θες να είσαι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ;;; Κάνε αίτηση μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου


Σε συνέχεια των αποφάσεων της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ, εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, μπορεί να υποβάλλονται από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/12 18:19

    Πέστε το στη Φανή! Μη χάσει την προθεσμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/12 21:08

    Όσο η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να μας πείσει ότι είναι ένα βελτιωμένο ΠΑΣΟΚ τόσο ο κόσμος θα της γυρνάει την πλάτη. Αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα ψηφοδέλτια έχουν κλείσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν με αυτές τις αθλιότητες; Απ΄ότι ακούγεται μάλιστα το πρόταγμα της ανανέωσης πήγε περίπατο. Πάλι με παλαιοκομματικές καρικατούρες θα πάνε στις εκλογές, πράγμα που θα πληρώσουν ακριβά. Οι πολίτες θέλουμε ανθρώπους άφθαρτους, κοινωνικά καταξιωμένους, νέους (όχι όμως μόνον ηλικιακά αλλά και σε μυαλά και ήθος), και όπου τους βρούμε, ασχέτως κομμάτων πια, θα τους στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/12 09:52

    Από ότι ακούγεται ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΜΑΝΑΝΑΣ κ.λ.π βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, τα παιδιά μας χάνουν τις δουλειές τους, το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων έχει φτάσει στο ναδίρ και αυτοί ασχολούνται με το ποιός θα ηγηθεί ή θα μπεί στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους. Για δεν ντρεπόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/12 17:04

      Πολύ ντροπή και κακό..Μάλλον εσύ ασχολείσαι να μην μπεί ο Πεταλωτής...νομίζεις τώρα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/12 12:10

    Τι λε ρε ευαίσθητε για ... τα παιδιά σου;;;;;
    Ρε άμα δεν έχει να φάει ο κόσμος είναι ανεξάρτητο του ποιος θα αναλάβει να κυβερνήσει;;;;;;;;;;;;;;

    Προφανώς και παίζει ρόλο. Ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο. Θες Σαμαρά Μιχελάκη και Μηταράκη; Ή Βενιζέλο Λοβέρδο Πεταλωτή ΔΙαμαντοπούλου;;;;

    Μήπως Τσίπρα και Γλέζο αντάμα (αν τον δεύτερο δεν τον τσιμπήσει ο Καμμένος με μεσολάβηση Θεοδωράκη)

    Θες Καμμένο και Κουντουρά;;;;

    Τι θες;;;

    Χατζηοσμάν Δάμωνα κτλ κτλ κτλ ή Πεταλωτή;;;; Διαλέγεις και παίρνεις.

    Άκου λέει δεν είναι σημαντικό ποιοι ηγούνται επειδή .... πεινάει ο κόσμος!!!!

    Ε τότε να τα αφήσουμε στους αγανακτισμένους να κάνουν μια συνέλευση να κυβερνιόμαστε εκ περιτροπής από επιτροπή φαγητού να ησυχάσουμε ότι θα τρώμε όλοι χωρίς πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.