22.3.12

Συγκροτεί κοινοβουλευτική ομάδα επίσημα η Δημοκρατική Αριστερά


Το έκτο κόμμα της Βουλής των Ελλήνων αποτελεί επισήμως από την Πέμπτη 22 Μαρτίου η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Με την προσχώρηση των 6 διαγραμμένων από το ΠΑΣΟΚ βουλευτών η κοινοβουλευτική της δύναμη ανέρχεται πλέον στους 10 βουλευτές και άρα αναγνωρίζεται από το Κανονισμό ως κόμμα με πλήρη δικαιώματα.

Έτσι, πλέον ο κ. Κουβέλης θα αναγνωρίζεται ως πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας και το κόμμα θα αποκτήσει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Συνολικά στη Δημοκρατική Αριστερά μετέχουν πλέον οι:
Φώτης Κουβέλης (Β΄Αθήνας)
Γρηγόρης Ψαριανός (Β' Αθήνας)
Θανάσης Λεβέντης (Αττικής)
Νίκος Τσούκαλης (Αχαΐας) που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και οι:
Γιάννης Αμοιρίδης (Πιερίας)
Γιάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου)
Θεόδωρος Παραστατίδης (Κιλκίς)
Ηλίας Θεοδωρίδης (Πέλλας)
Γιώργος Παπαμανώλης (Κυκλάδων)
Βασίλης Τόγιας (Βοιωτίας) που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/12 18:22

    Ηδη άρχισε να ξεφουσκώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/3/12 22:44

    Ας χαρούν μωρέ και αυτοί για ένα μήνα μετά θα γλύφουν τον Βένι μήπως και πάρουν σειρά. έτσι είναι αυτοί κωλοτούμπες της πολιτικής. Αυτοί της κατσέλοι έχουν πλάκα γυρνοβολάνε κανά δυό από εδώ και από εκεί και ντρέπονται να πουν ότι είναι της κατσέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.